Szerintetek mit csináljak? Nem tudom megmondani neki!
Hosszú lesz, előre szólok.
Tehát a szüleim elváltak 2 éve. Anyukámmal lakok, mert apámnak nem volt akkor háza.
Azért váltak el, mert apa ivott, játékgépezett, kocsmázott.Megértem anyát én is ezt tettem volna.
Eleinte találkoztam apával 2 hetente, de aztán egyre kevésbé. Havi 20 ezer forint lenne a gyerektartás. Eleinte ezt is fizette, de már egy éve nem.
Szeretem, csak zavar, hogy mindig azt mondja felhív aztán mégsem. Akkor látom amikor valami "buli" van( falunap, szüreti felvonulás stb.). Akkor szokott adni pénzt.
Nem is az, hogy én csak pénzt szeretnék tőle, mert nem, csak nem érdekli, hogy mi van velem. én hívtam már sokszor, és van mikor fel sem veszi.
Karácsonyra sem kaptam semmit, a szülinapomat is elfelejtette. Nem kell ajándék csak annyi, hogy: Boldog szülinapot, karácsonyt. Nem várnám el az ajándékot/pénzt, de akkor ne mondogassa 2 hónapig, hogy majd elvisz vásárolni, megkapom az ajándékot később. Ha nem mondogatná, nem kellene.
Anyáék szerint kérjek tőle pénzt ( anyukámat kirúgják márciusban, csak a bátyám keres), de nekem annyira nem jó odamenni hozzá, egy hónap távollét után, hogy: "apa adsz pénzt?". Nem merek, szeretnék kérni tőle. Valahogy nem tudom, miért de ez olyan furcsa nekem.
Tudom, hogy most jól keres, van háza stb. de mégsem segít nekünk. elég lenne havi 5000 Forint, csak lovaglásra.
Mit tegyek? Olyan rossz, hogy nem látom, de nem visz rá lélek, hogy hívjam, annyiszor kerestem már, de ő egyszer sem.
Nem lenne baj, ha nem ígérgetne: Felhívlak, elmegyünk nyaralni, kapsz ezt-azt. Minek mondja ha nem teszi meg?
Elég lenne ha hetente felhívna megkérdezni, mi van velem. De nem. Két hónapja beszéltem vele, azóta semmi.
Szerintetek mit csináljak?
Nagyon rossz!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!