Joguk van megmondani mit énekelhetek és mit hallgathatok?
Igazából az lenne a bajom hogy ha én énekelek ha épp nem engem kritizálnak akkor azt mondják hogy többet nem hallgathatom meg ezt a zenét..
Persze amit Ők szeretnek (tesóim) azt hallgathatják és énekelhetik bömbölve nekik szabad..
Nem anyuék nem engedik hanem a tesóim azt mondják unják amit hallgatok,de hadd döntsem el én mit hallgatok!!
Vagy nincs igazam??
Meg nekem azért nem szabad fülhallgató nélkül hallgatni a zenét mert nekik nem tetszik??
Nincs.Mert nem mindenki azt szereti,amit Te.
Hadd döntsék már el,hogy mit hallgatnak.Te sem hallgatod az ő zenéjüket.Meg kell tanulni együttélni.
Ez az hogy Ők meg bömbölve hallgatják,vagy akkor nekem be van tiltva hogy otthon énekeljek??
Mert akkor vagy orditanak vagy kihúzzák a gépet
Vágj vissza ugyan ezzel.
Amúgy. Tisztelettel bánok mindenkivel, nem vagyok antiszociális, csak ilyen a felfogásom, De szerintem amint elkezded az eszedet tudni ,senkinek nincs beleszólása az életedbe.
Milyen zenét hallgatsz?
Amúgy, halkítsd le...
Itt persze nagy a szád,mi ??!
Ugyanezeket amit most leírtál simán a képükbe vághatnád...
" Egyáltalán mit hallgatsz, ha nem baj a kérdésem?"
Megasztáros zenéket de persze nem csak azt.. Amit én hallgatok minden zavarja őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!