Hallgathatok 5 hónapos kislányom mellett rockzenét?
én pocakos koromban a klasszikus zenén kívül hallgattam rádiót, és sok-sok rock-ot is. Volt, amikor ütemre rugdosott a lányom, pl a Save me c szám Edguy-tól a mai napig az egyik kedvence (7 hós ).
Pedig nem babazene :)
Szerintem ha nem túl hangosan megy, akkor nem zavaró, de mindenképpen figyeld a bab reakcióit, mert lehet, hogy néhány számnak az üteme idegesítő neki. A lányom pl nem szereti ha túl hangsúlyos a basszus, vagy túl sok a magas hang. A hallásuk egyébként élesebb, mint nekünk, és zavaróbb lehet nekik a zene mint nekünk. Úgyhogy eleinte pár percig kapcsold csak be, hogyszokja, és figyuzd, hogy miképp fogadja.
P a lányom utálja a junkiest, túl pörgős neki, és van néhány Nightwish szám is, amit ki nem állhat. Meg olyanok is, amiket szeret tőlük. A mulatós-zenétől pl tiszta ideg lesz - szóval van ízlésük már ilyen picinek is
Szia!
Szerintem is nyugodtan hallgathattok, csak normál hangerőn! :)
Én pl. sosem hallgattam babazenét, végig ment a petőfi rádió, meg én válogattam minőségi zenéket :) azokat szereti mai napig, 7 hónapos kiscsaj. A múltkor próbáltam neki zeneovit, hát nem nagyon jött be neki, ahogy énekeltek a gyerekek, pedig aranyos volt :)
Jó zenehallgatást és táncolást, próbálj vele táncolni is, nekünk olyankor kacagni szokott :)
Szia!
Persze, nyugodtan4 Had halljon jó zenét már most a baba.
Nálunk a baba már a pocakomban is egy csomó rockot hallgatott. Itt kint is szereti.
Én már a pocakban is AC/DC-t, Metallica-t, Guns-t, TCS-t hallgattattam a lányommal. Na, meg Eddát, Republicot, Bonanzát. Az apja meg Pendulum, trance zenékre szoktatja.
Utálja is a babazenét! :D
Nyugodtan, normál hangerőn hallgathatod!
Úgyis fogod hallgatni később is, gondolom nem fogsz 10 éven át babazenét, zeneovit, Disney rajzfilmslágereket hallgatni csak azért, mert gyereked van! Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!