6-hetes kismama vagyok, és olvastam hogy a mikró elé nem lehet állni a sugárzás miatt. Mp3lejátszót hallgathatok? Mert nagyon szeretem a zenét hallgatni amikor utazok, Elemmel működik, és nemtudom lehet-e használni
Szerintem ez a sok aggodalom már egy kicsit túlzás. Annyi rémhírt hallani, de azért ennyire nem kell mindent komolyan venni. Nyugodj meg, hallgathatsz mp3 lejátszót!!! Nem kell túllihegni a terhességet.
BOLDOG BABAVÁRÁST!!!
Szerintem mikro ele is allhatsz, de ha ugy gondolod, hogy nem szabad akkor ne mobiltelefonalj söt radiot se hallgass:)
Nem kell mindent ennyire komolyan venni, a 12. hetben vagyok ugyanugy csinalok mindent mint elötte es mindketten jol vagyunk. De ha aggodsz akkor jobb mindent elkerülni
:)
Én ilyenekkel nem foglalkoztam, hogy mikró elé nem lehet állni. Persze, ha valamit melegítek, akkor sem a mikró előtt töltöm a perceket, hanem teszek veszek.
Ennyi erővel ne nézz tévét, ne hallgass rádiót mert azoknak is van elektromos kisugárzásuk, elektroszmog...
Sógornőm annyira parázós volt, hogy a kismama látogatóit még a konyhából is kizavarta ha ment a mikró. ez már nevetséges:)
Azért a mikrónak nem olyan a sugárzása,mint egy röntgen gépnek:)
A mikró ajtaja már be van vonva olyan anyaggal, ami nem engedi át a sugarakat. Azért fekete, vagy épp be sem lehet látni.
A többi sem káros, többet ártasz azzal, hogy a tescoban vásárolsz zödséget-gyümölcsöt, mint ha beülnél egy szerver-szobába... Sajnos.. Olyan tartósítottak, és műkaják...
A mikro az mikrohullámu sugarakat bocsajt ki, még ha probaljak a gyartok ezt le is tagadni, és magat a kajat is szetrazza molekulaszinten, kirazza belole a bioenergetikai szempontbol vett informaciot, ami miatt megeszed azt. Az mp3 lejatszo meg nem sugároz, mert nincs amért sugározzon, a rádio sem sugároz, mert az fogja fel a sugarakat. Ha gond lenne a radiozas, akkor mindegy, hogy be van kapcsolva, vagy nincs, mert a sugár ugyis a levegoben van ott. Gondolkozni kell, és nem hulyeségeket kérdezni.
És tényleg sok mocskot megeszunk a multiktol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!