Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondjak nekik? Nem szeretn...

Mit mondjak nekik? Nem szeretném megmondani, hogy miért, de hazudni sem szeretnék.

Figyelt kérdés
Nyáron, amikor menstruálok, a barátnőim, osztálytársaim hívnak a strandra. Én olyan intim dolognak tartom, hogy csak a legközelebbi családtagjaimnak (Anyukám és a Nagymamáim) mondtam el, és ide is csak azért mertem kiírni, mert ez egy anonim oldal. A barátnőim közül pedig senki sem tudja, pedig biztos vagyok benne, hogy már ők is menstruálnak, bár nem osztjuk meg ezt egymással. Ha hívnak a strandra fürdeni, de én nem tudok (és nem is szeretnék) ilyenkor lemenni, akkor mit mondjak egy héten keresztül, hogy miért?
2011. júl. 15. 13:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
Senkit nem érdekel, hogy neked megvan -.-''
2011. júl. 15. 14:41
 12/22 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? csak azért kérdezem, mert nagyon gyerekes a felfogásod. meg mondod nekik és kész. nem tudom ezt miért kell titkolni, tök normális dolog. akik meg erről pletykálnak azok se normálisak.
2011. júl. 15. 14:49
 13/22 anonim ***** válasza:
46%
Ezt nem kell titkolni, hiszen a világ legtermészetesebb dolga, hogy a lányok/nők menstruálnak. Nincs benne semmi szégyellni való!
2011. júl. 15. 14:55
 14/22 anonim ***** válasza:

Mi, amikor egyeztetjük a strandot, akkor meg szoktuk kérdezni egymástól, hogy jó-e. Ilyenkor természetesen a menzeszre gondolunk, mindnekinek leesik. Vagy mondjuk, hogy nekem nem jó, és egyből levágjuk, hogy mi van.

Mondd meg te is, biztosan tudni fogják, mire érted. BÁr nem tudom, hogy hány éves vagy, mert ha 14 felett, akkor már mindnekinek van menstruációja.

2011. júl. 15. 15:40
 15/22 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok :)
2011. júl. 15. 16:03
 16/22 anonim ***** válasza:
Mond azt,hogy nem érzed jól magad és nem is hazudsz mert ha megjön akkor télleg nem érzed jól magad
2011. júl. 15. 16:12
 17/22 anonim ***** válasza:

14 felett nem mindenkinek van mensije, ez nem ilyen kötött dolog

elég ha annyit mondasz, hogy görcsölsz és tudják :D

mellesleg szavak nélkül is tudják hogy kinek van meg, vagy kinek fog hamarosan megjönni (legalábbis én mindig tudtam) - akinek már a melle nagyobb, ill növésnek indult, annak egészen biztos hogy megvan, vagy hamarosan meg fog jönni

mondd el nyugodtan nekik hogy nem tudsz emiatt menni, vagy ha gondolod, menj el legalább 1 nap hogy ne legyen sértődés, és onnan meg hazamész korábban, mert nem érzed jól magad. mellesleg nem kell feltétlenül fürdeni, ha tampont használsz akkor fürdőruhát vehetsz fel csak vigyázz ne lógjon ki a zsinór! ha betétezel, akkor rövidgatya bikinifelsővel, és napozhatsz! :)

2011. júl. 15. 16:26
 18/22 anonim ***** válasza:
46%
de nem érdekel senkit mert mindenki másnak megvan!! ez nem olyan mint a szüzesség. mindenki nag ívben lesz.rja már ne is haragudj!
2011. júl. 15. 19:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Megértem,hogy szemérmesebb vagy de végülis csak barátnőkről van szó nem a világ...ők is menstruálnak és 14 évesen már nem olyan gyerekesek hogy terjesszék. És neked is könnyebb lenne ha tudnák mert tényleg tudnának tanácsot adni vagy egy hétig olyan programokat csinálni. Bár nem tudom mennyire vagytok jóban vagy mennyire bízol meg bennük de én 3 legjobb barátnőmnek azonnal elmondta h megjött.
2011. júl. 15. 21:50
 20/22 anonim válasza:
Hidd el nekem senkit nem fog érdekelni, hogy te menstruálsz . Mindenki tudja , hogy nő vagy és ez egy hozzá tartozó dolog . Nincs mit ezen szégyellni . És a barátnőid előtt se cink , én pl megmondom a fiú barátaimnak is hogy ezért nem tudok menni és egyáltalán nem néznek le . De szerintem azért érzel így mert még fiatal lehetsz ..
2011. júl. 15. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!