Mit mondjak nekik? Nem szeretném megmondani, hogy miért, de hazudni sem szeretnék.
Mi, amikor egyeztetjük a strandot, akkor meg szoktuk kérdezni egymástól, hogy jó-e. Ilyenkor természetesen a menzeszre gondolunk, mindnekinek leesik. Vagy mondjuk, hogy nekem nem jó, és egyből levágjuk, hogy mi van.
Mondd meg te is, biztosan tudni fogják, mire érted. BÁr nem tudom, hogy hány éves vagy, mert ha 14 felett, akkor már mindnekinek van menstruációja.
14 felett nem mindenkinek van mensije, ez nem ilyen kötött dolog
elég ha annyit mondasz, hogy görcsölsz és tudják :D
mellesleg szavak nélkül is tudják hogy kinek van meg, vagy kinek fog hamarosan megjönni (legalábbis én mindig tudtam) - akinek már a melle nagyobb, ill növésnek indult, annak egészen biztos hogy megvan, vagy hamarosan meg fog jönni
mondd el nyugodtan nekik hogy nem tudsz emiatt menni, vagy ha gondolod, menj el legalább 1 nap hogy ne legyen sértődés, és onnan meg hazamész korábban, mert nem érzed jól magad. mellesleg nem kell feltétlenül fürdeni, ha tampont használsz akkor fürdőruhát vehetsz fel csak vigyázz ne lógjon ki a zsinór! ha betétezel, akkor rövidgatya bikinifelsővel, és napozhatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!