Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok milyen a viszonyotok...

Lányok milyen a viszonyotok az apukátokkal?

Figyelt kérdés
én mostanság nem értem meg vele egymást, most h tini vagyok abszoludt semmit nem beszélek vele meg, pl. az ilyen csajszis dolgokra gondolok, pasik, szőrtelenítés stb. ti mennyire vagytok vele jóban ? 15/L
2011. jún. 29. 16:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Elég rossz.Elmegy reggel 7-kor este 8-kor jön haza fáradtan, meg nincs is mostanában közös témánk.
2011. jún. 30. 09:42
 22/26 anonim ***** válasza:
imádom apámat, de ilyen dolgokról soha nem beszélnék vele...:D általában együtt oltjuk meg szekáljuk anyámat :D:D 14/L
2011. jún. 30. 10:10
 23/26 anonim ***** válasza:

Egyik szülőmmel sincs jó kapcsolatom, de inkább apukámhoz érzem magam közelebb.

Neki elmerek mondani dolgokat, és tudom hogy nem mondja vissza anyának.

Neki el mertem mondani hogy kipróbáltam a cigit, és akkor elmondta hogy nem gond, csak ne szokjak rá, és elmondta hogy az mennyire rossz, meg hogy ő is kb. ennyi éves korában próbálta ki.

Az anyám biztos elkezdett volna velem ordibálni ha neki elmondom...

14/L

2011. jún. 30. 15:54
 24/26 anonim ***** válasza:

A válás óta kb. semmilyen, mert nem keres, állítólag ennek az az oka, hogy azt hiszi, utálom. Persze ez nem igaz.

De egyébként szerintem jobb fej, mint a muter, szóval kiskoromban jó viszonyban voltam vele.

"Csajszis" dolgaim meg nincsenek (nem pasizok vagy szőrtelenítek 13 éves fejjel), úgyhogy az ilyesmit még anyuval sem dumálom meg.:D

13/L

2011. jún. 30. 15:55
 25/26 anonim ***** válasza:

Én legszívesebben megölném :D Iszákos..bunkó...és kiskoromban belehányt a kedvenc medencémbe :'( Még ha tudnám is milyen az igazi apuka én nem tudnám vele megbeszélni ezeket a dolgokat >< erre való a pasink ill. Anyum :D

17/L

2011. júl. 2. 09:23
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem mondanám,hogy túl közel állunk egymáshoz.Néha tud nagyon jófej lenni, de mindig van valami morognivalója.Amúgy amiben tud,segít,de sokszor érzem úgy,hogy a motorjai fontosabbak neki,mint én...
2011. júl. 2. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!