Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok milyen a viszonyotok...

Lányok milyen a viszonyotok az apukátokkal?

Figyelt kérdés
én mostanság nem értem meg vele egymást, most h tini vagyok abszoludt semmit nem beszélek vele meg, pl. az ilyen csajszis dolgokra gondolok, pasik, szőrtelenítés stb. ti mennyire vagytok vele jóban ? 15/L
2011. jún. 29. 16:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%

Én sajnos nem tudom milyen egy apuka. :( Ott hagyott minket 4 éves koromban, alig van valami emlékem róla, néhány fénykép és a fájdalom, hogy soha nem tudom meg, hogy milyen ő, hisz semmit nem tudunk róla a nevén és a születési idején kívül, nem keres minket.

Akármennyi dolog van, amit nem tudsz vele megbeszélni, örülj, hogy legalább van.

15/L

2011. jún. 29. 17:49
 12/26 A kérdező kommentje:
szegény :(
2011. jún. 29. 17:56
 13/26 anonim ***** válasza:
80%

Én szeretem, de sokszor kiborít, mert iszonyatosan buta tud lenni xD Nem tudom, anyut mi fogta meg benne, olyan mint egy 15 éves:D Együtt szoktunk főzőcskézni, közben rockot hallgatni, tavaly együtt pogóztunk Novarockon, hatalmas állat, mintha egy haverommal lennék. Az egyetlen dolog, mikor előtör belőle a szigorú apa, ha fúkról van szó..Mikor meghall tőlem egy fiú nevet egyből, hogy hány éves, melyik suliba jár, hogy viselkedik veled, stb..-.-" De amúgy egy nagy, örök kamasz medve.

14L

2011. jún. 29. 19:44
 14/26 anonim ***** válasza:
én nagyon apás vagyok, és anyukámmal nem beszélek olyan sokat. mindig is rá hasonlítottam jobban, komolytalan vagyok, mindent elviccelek, anyukámnak viszont szinte semmi humora. az ízlésünk is sok mindenben egyezik, imádok vele filmet nézni, sőt, van, hogy együtt járunk koncertre :D 15/L
2011. jún. 29. 20:52
 15/26 anonim ***** válasza:
nekem most par hete naon megromlott vele a kapcsolatom.Az elott eyutt mentunk quadozni kirandulni hulyeskedtunk de most ez szoba se jon non stop veszekszunk en nagyon sokat feleseket de az elott is azt csinaltam de eleg durvan mindi
2011. jún. 29. 21:04
 16/26 anonim ***** válasza:

Én ugyan már nem tini vagyok, de mindig is jóban voltam Apummal. :)

Jobban el tudtam vele bármiről beszélgetni, mint Anyummal. Még a fiúkról is. :D Valahogy úgy érzem, jobban megért. Hasonló a gondolkodásunk.

Amikor kamaszként elkezdett érdekelni az öltözködés, a divat, mindig az ő véleményét kértem ki először, hogy az új ruháim hogy állnak rajtam, vagy jó-e a hajam, a sminkem...nagyon-nagyon szeretem Őt. Persze Anyut is, de Apu gondolatvilága jobban hasonlít az enyémhez. :)

26/L

2011. jún. 29. 21:09
 17/26 anonim ***** válasza:

Én apummal sokkal jobban kijövök, mint anyuval. Mindenről tudok vele beszélgetni, ő jobban megért mint a anyu, meg nem akad ki olyan sokszor. [sőt, soha]

Sok mindent szoktunk együtt csinálni, mikor még kisebb voltam, akkor sokat bújócskáztam apuval. xd De nagyon jó volt. :)

14/L

2011. jún. 29. 21:46
 18/26 anonim válasza:
Én szégyenlős vagyok ijenekről beszélni vele de amugy nagyon szeretem..
2011. jún. 29. 22:16
 19/26 anonim ***** válasza:

Az enyém nem a legjobb, mindig veszekszünk, és múltkor nagyon megharagudott rám, mert olyat mondtam rá, és anyukámmal sem viselkedik a legjobban, mindig veszekedik velünk, és nagyon lusta. ráadásul, eltilt minden fiútól... szeretem, de anyukámat sokkal jobban.

13L

2011. jún. 29. 22:48
 20/26 anonim ***** válasza:
előzö vagyok. és még annyi hogy én nem nagyon beszélek az ilyenekről vele. :D a kapcsolatunk miatt.
2011. jún. 29. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!