Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok milyen a viszonyotok...

Lányok milyen a viszonyotok az apukátokkal?

Figyelt kérdés
én mostanság nem értem meg vele egymást, most h tini vagyok abszoludt semmit nem beszélek vele meg, pl. az ilyen csajszis dolgokra gondolok, pasik, szőrtelenítés stb. ti mennyire vagytok vele jóban ? 15/L
2011. jún. 29. 16:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
én szégyenlős vagyok vele beszélni az ilyen témákról..
2011. jún. 29. 16:05
 2/26 anonim ***** válasza:
79%
Én sosem tudtam vele csajos témákról beszélgetni, de imádom!! :)
2011. jún. 29. 16:07
 3/26 anonim ***** válasza:
79%
szeretem, bár nővérem jobban kijön vele, ezért én nem is annyira próbálkozok nála... beszélgetünk, de mivel a nővérem sportosabb, és vékonyabb, ezért őt részesíti előnyben. megfelelni úgy érzem még anyukámnak sem tudok, vele sem beszélek sokat. mondhatni, hogy jó, de tesómmal jobb kapcsolatot alakított ki.
2011. jún. 29. 16:10
 4/26 anonim ***** válasza:
84%

Fura, de én apummal sokkal jobban kijövök, mint anyukámmal.. néha úgy érzem, tudom hülyeség, hogy ő jobban szeret, tudom érdekes , de még fiúkról is képes vagyok vele beszélni, nagyon szeretem őt , és megbízom benne mostanában csak azért nem mondtam el neki mindent mert egyszerűen félek, hogy anyámnak elmondja, mert ő néhány dologtól meg balhézna, míg apukám nem

13/L

2011. jún. 29. 16:13
 5/26 anonim ***** válasza:
79%
én utálom állandóan vert oktalanul, már nem tartom vele a kapcsolatot amiota elváltak. mikor egészen kicsi voltam talán akkor jobb volt a viszonyunk.
2011. jún. 29. 16:14
 6/26 anonim ***** válasza:
79%
19L
2011. jún. 29. 16:15
 7/26 anonim ***** válasza:
88%

én mindent megbeszélek vele, bár elsősorban a csajos dolgokat anyával szoktam :D

de ha kérdezi, vagy ha erre terelődik a szó, én simán beszélgetek vele akár a hüvelygombáról is XD

2011. jún. 29. 16:16
 8/26 anonim ***** válasza:
45%

Pasikról biztos nem beszélnék vele... Most a legnagyobb őrületem a Fluor <3 :)) És azthiszi hogy bele vagyok zúgva, pedig csak a zenéjét, persze magát az embert is szeretem, mert "Tomika egy állat" :DD Nagyon vicces és őrült :DD De nem vagyok bele zúgva. A Fluor előtti nagy kedvencem Bereczki Zoltán volt. Arra is azthitte hogy szerelmes vagyok belé xDD

Röviden: Ha éppen a favoritom egy férfi előadó, akkor apám szerint én már szerelmes vagyok belé xD

2011. jún. 29. 16:27
 9/26 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :D
2011. jún. 29. 17:22
 10/26 anonim ***** válasza:
51%

úristen fluor és berecki zoltán? uhh... mindkettőtől hányok...

amúgy én is szégyenlősebb vagyok, mint hogy pasikról beszélgessek az apámmal. főleg hogy vele újabban nem is lehet úgy beszélni, hogy ne kezdene el valamin morogni velem... :S

2011. jún. 29. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!