Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen a viszonyotok az...

Milyen a viszonyotok az osztályfőnökötökkel? Rendes? Szeretitek?

Figyelt kérdés

Nekünk nagyon szarr.. :( Utálja egyhangúan az egész osztály, nem tart össze minket, hanem inkább taszít el egymástól. Álandóan csesztet minket, fenyegetőzik, hogy nem visz osztálykirándulásra, és hogy bünti matekórát tart.

Mindennek elhordja az osztályt, hogy mi milyen rosszak vagyunk, meg a legmocskosabbak a suliban. A nevelőibe is csak panaszkodik ránk. :S Sőt, nekünk beadja, hogy mindennek elhordanak bennünket az osztályban tanító tanárok, és utálnak minket. Mint kiderült(mert rokonom is a suliba tanít) hogy ebből semmi nem igaz, mert csak dícsérnek minket, hogy nálunk van a legtöbb jó képességű gyerek.

Meg ugye mindenbe a hibát keresi, kötekszik.

Az egész osztályt az a tudat tartja életben, hogy ez az utolsó évünk veleee :P A szülők is ki vannak tőle, azt mondták, ha leballagunk akkora bulit csinálnak amilyet nem látott a föld XDD

14/L

2010. szept. 14. 14:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hát azért ennyire nálunk ne durva a hejzet, de mise nagyon csipázzuk az ofőnket...
2010. szept. 14. 14:20
 2/18 A kérdező kommentje:

köszi =)

hát ja.ennél csakk jobblehet

2010. szept. 14. 14:25
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekünk elmegy x3. Csak panaszkodik,h roszak vounk :D
2010. szept. 14. 14:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nagyon jó fej osztályfőnökünk van. Állandóan poénkodik, szinte nem is veszed észre, hogy felnőttel beszélsz, tényleg ért a fiatalok nyelvén. Igaz, kicsit vajszívű, ezért ezt egyesek kihasználják, de nagyon bírja mindenki.

15/l

2010. szept. 14. 14:55
 5/18 A kérdező kommentje:
mázlisták. : D
2010. szept. 14. 16:02
 6/18 anonim ***** válasza:

5-ben és 6-ban szerintem rühellt minket,mert tényleg botrány volt az osztály közösség és a tanulmányi eredmény ja meg a magatartás is.

utána jött egy hatalmas fordulat és azért mindenből javítottunk osztályközösségünk szerintem a legjobb az egész iskolában.

Ettől függetlenül nem rossz az ofőnk,mert mindent elmondhatsz neki,de pl.ofő helyettes a legjobb tanár szerintem a világon.:) sokkal jobb lenne ha ő lenne az osztályfőnökünk.:D de azért sajnálom,hogy idén ballagunk.:S

13/L

2010. szept. 14. 16:15
 7/18 anonim ***** válasza:

Uhh borzasztó!

Nekünk olyan,hogy nem csak fenyegetőzik hanem bent tart az iskolűba plusz matekra és nem érdekli kinek hova kell mennie!!Se edzés SE semmi!!

Kapjuk folyamatosan az osztályfőki figyelmeztetést ha beteg vagy akkor mondja,hogy "túl fogod élni"

megüt minket ha nem úgy vannak és iszik.

Persze az ivást senki nem hiszi el,de ha valaki bemegy a termébe a szekrény mögött vagy 40-en félig üres piát talál,de mindegy!

Szó nélkül pofonvág ha valami nem úgyvan vagy visszaszolsz neki,már több szülő be is ment és SEMMIT nem ér,mert szegény a suli és nincs pénz lecserélni,mert ilyen olcsón nem dolgzik senki meg ilyenek.

Szóval lehet rosszabb a helyzet nállatok!

2010. szept. 14. 16:25
 8/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk az ofőnk a biosz(nekünk még csak 1. félévben mert 2.-ban föci van(6.-osok vagyunk))és tesi tanár! Aki tesiből 5 az bioszbol is. Aki rosszul futja le a 2000m-t az akár hogy felelhet bioszból 3-nál jobb jegyet nem kap=( Szerencsére én kitűnő vagyok de nem vagyok olyan király tesiből=( Ő majd ha minket végigvisz akkor megy nyugdíjba! Az osztály egyhangúan utálja! Egyik fiú az évnyitó előtt(mi adtuk elő az ünnepséget) nagyon ideges lett Azt mondta:"Na a tanároknak már suli előtt sikerült főb.szni me mi a f.szé ke bejönni 1 óráva előbb pakóni. Áhh"(Bocs a helyesírási hibákért de őő így mondta) Ezt mondta! Mindenki utálja de azért el lehet vselni.

11/L

2010. szept. 14. 16:53
 9/18 anonim ***** válasza:

Általános a tanítónénink egy szadista banya volt. Aztán 4.-ben kaptunk új ofőt, ő rende volt, igazi pedagógus. 7.-8.-ban egy idegroncsot kaptunk (azt nem értem, hogy minek jött vissza egyetemről általános iskolába tanítani, ha ennyire nem szerette a gyerekeket???). 9-.ben az ofőnk aranyos volt, de baromi naiv, ezt szinte mindenki kihasználta. 10.-től 12.-ig meg egy népfront jordán láma volt az ofőnk.

Senki, szó szerint senki nem tudott 5 percnél tovább nyugodt maradni a közelében, annyira irritáló jelenség volt (anélkül is, hogy kinyitotta volna a száját!). Hál'Istennek kirúgták, azóta az egyetemen "boldogítja" az idióta elsőéveseket. Amilyen "jó" természe van, onnan is előbb-utóbb kiutálják.

2010. szept. 14. 17:14
 10/18 anonim ***** válasza:

A mi ofőnk egész rendes :) Bár sokat ordibál, de a büntetéseket mindig csak ígérgeti :D

De mindig megdicsér minket, ha valamiből jó jegyet kapunk, vagy ha megdicsér neki minket egy másik tanár =)

Osztályfőnöki órát szinte sose tart :P De helyébe kb fél töri osztályfőnöki óra :P

13/L [7.-es vagyok]

2010. szept. 14. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!