A már gyerekes sógornőitekkel milyen a viszonyotok? Segítőkészek? Irigyek? Írjatok tapasztalatokat.
Én nagyon szeretem a sógornőmet. Két gyerekes anyuka, szóval már tapasztalt, eü-t végzett úgyhogy több mindenben kértem már a segítségét. Szokott vigyázni a kisfiamra ha olyan dolgom van hogy nem vihetem magammal, nagyon jól el van vele, ért a gyerekekhez. A kinőtt ruhákat, cipőket mindig elteszi nekem, úgyhogy tényleg rendes nem lehet rá egy szavam se. Van 1-2 dolog amiben nem értünk egyet, de ez se gyerek vagy család téma, meg hát nem egyezhet mindenkivel a véleményem. :) Még sose éreztem, hogy irigy lett volna rám valamiért. Tényleg jóban vagyunk, volt már olyan, hogy kölcsön kellett kérnem tőle és egyből adott meg mi is adtunk már kölcsön nekik. Úgyhogy elég jól kijövünk. Ők panelben laknak, mi kertes házban, nyáron ki szoktak jönni hozzánk, bográcsozunk meg felfújjuk a medencét és a gyereke együtt pancsolnak. Mondhatom, hogy barátnők vagyunk.
És te hogy jössz ki a sógornőddel?
Egy db sógornőm gyermektelen és pártalan sajnos.
Mi nem beszéltünk baba tervről, mi bejelentettük, hogy érkezik és pont.
Sógornőm örült a babának annak ellenére, hogy nagyon el volt szontyolodva amiatt, hogy az ő élete egyenlőre nem úgy alakult ahogy ő szeretné. De ez az ő hibájából adódott amit évek hosszú sora után belátni látszott.
Örül a mi Kicsinknek és szeretne egyet ő maga is.
Nekem 1 sogórnőm van és neki is van 1 kisfia! Nagyon jó a viszonyunk neki már ovis a kisfia nekem meg 2 éves lesz!
A kinőtt ruhákat meg a játékokat mindent odaad az én kisfiamnak ugyhogy egyáltalán nem irigy!
Napi szinten beszélünk, jól megértjük egymást!
Én az anyósomat is imádom mert olyan mintha a " barátnőm " lenne!!
1 sógornőm van. Tök érdekes, mert ugyanabban az évben születtek mindkettőnknek mindkét gyereke, de teljesen véletlenül :)
Úgyhogy elvileg minden okunk meglenne rá, hogy jóban legyünk, de mégis olyan fagyos a viszonyunk.
Ő az a típus, akinek semmi sem jó, sosem elégedett semmivel, én meg sokszor nem tudom magamban tartani a véleményem, emiatt volt már kisebb konfliktusunk. Pl. ők 2x annyit keresnek, mint mi, mégis akárhányszor találkozunk, mindig azon panaszkodik, hogy mennyire nincs pénzük és hogy ezt sem tud venni, meg azt sem. Aztán kiderül, hogy körberakatták tujával a kertjüket, meg 100.000 Ft-os játszóteret vettek a gyerekeknek...
Jó lenne, ha nekünk is így nem lenne pénzünk :)
Amúgy a kinőtt ruhákat mindig odaadják, bár ez is vicces, mert nekik a lány a nagy és fiú a kicsi, nekünk meg 2 fiúnk van, a kicsi 5 hónappal fiatalabb az övéknél. Mi odaadtuk a nagy ruháit nekik, de most már majdnem egy méretet hord a 2 kicsi, így elég ciki, de vissza kell kérnem a ruháinkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!