Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom összecsomagolta a...

A lányom összecsomagolta a holmiját és elment (15é). Történt valakivel már ilyen? Szülők, ti mit csináltatok ezután?

Figyelt kérdés
Nálunk is nagy kamaszodási láz folyik, sokat vitatkozok vele, és sokat beszélgetünk is. Az utóbbi időben úgy tűnt fel is fog valamit abból amiről beszélgetni szoktunk. Hívtam a barátait, a rokonaimat, de semmi hír. Rendőrségre fogok menni, szerintem elő is kerül. De hogyan tovább? Kétségbe vagyok esve.
2011. jún. 24. 11:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
22%
Nézd meg közösségi oldalakon ,hogy be van-e állítva a jelszó meg jegyzése lépj be és olvasd el a leveleit, és biztos valamelyik internetes ismerősével tervelték ki, vagy a telefonját és keress mindig egy olyan számot amit sokat hív. És kérdezz rá. Add a e-mail címed és írok rá. többet.
2011. jún. 24. 18:03
 12/27 anonim ***** válasza:

14 éves lány vagyok,és én egyszer ugy összevesztem anyuákkal,hogy KÖZÖLTEM velük,hogy elmegyek unokatesomékhoz.. Ott aludtam pár napot,azt hazajöttem...

Valami hír??

2011. jún. 24. 18:50
 13/27 anonim ***** válasza:
Meg van a gyerek? Rendőrségen voltál ugye?
2011. jún. 25. 14:20
 14/27 A kérdező kommentje:
Igen, megvan. A barátjánál volt, aki letagadta és a rendőrséggel kellett hazahozatnom. Azóta beszélgettünk, és vitatkozunk is még. Szerinte én uralkodok felette. Pedig csak az anyja vagyok. Az a sérelme, hogy nem aludhat a barátjánál, akivel kb. 2 hónapja jött össze és kétszer köszönt nekem. A szüleit sem ismerem. A lányom szerint, ezért én vagyok a legrosszabb anya, és szerinte ez teljesen normális hogy 15 évesen egy lány ott alszik a barátjánál. Tévedés ne essék: nem tiltom a fiútól, csak nem engedem, hogy ott aludjon. Én nem érzem azt hogy egy ennyi idős lánynál ez normális (mármint az ott alvás).
2011. jún. 26. 18:47
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem normális az ottalvás, de valahogy neked kellett volna megnevelni, h. belássa nem egészséges gyerekfejjel ilyesmikbe bonyolódni, 2 hónap meg amúgy is naon kevés idő az ilyesmihez. Talán beszélgess vele erről, és hogy egy nőnek tartása, és erkölcsi értékei is kellenek hogy legyenek. Ha nem büntetsz akkor továbbra is azt éred el, nem hallgat rád, nem kell szigorúan de mivel neked van igazad ő ő szabályt szegett el kell magyarázni, h. a való életben is büntetés jár azért ha szabályt szegünk, ez otthon sincs másképp. Ha ő ellenszegül, akkor megnézheti magát, ha szobafogságot kap....
2011. jún. 26. 18:50
 16/27 anonim ***** válasza:
53%

Én is 15 éves vagyok, most fél éve vagyok együtt a barátommal, aki 18 éves. Az én anyukám is egyedül nevel, de mindent, ismétlem tényleg mindent meg tudok vele beszélni. Egy hónapja voltam együtt a barátommal, mikor először ott akartam aludni nála. Akkor már többször is volt nálunk, beszélgettek anyaval, de nem ilyen "faggatósan", hanem barátságosan, tök jól elvannak. Megengedte, hogy ott aludjak, és azt is megmondtam neki, hogy valószínüleg le fogok vele feküdni. Annyit mondott rá, hogy vigyázzunk és érezzük jól magunkat. Nagyon örülök, hogy ilyen a hozzáállása. Lehet, hogy sok szülő most lenézi az édesanyámat, de szerintem inkább megtudjam vele beszélni ezeket, mert ha nem tudnám megbeszélni vele, akkor is csinálnám, csak éppen titokban, és ez így van a legtöbb korombelivel. Hozzátenném, hogy amúgy ritkán járok bulizni, nem iszom, nem cigizem.

15/L

2011. jún. 28. 18:01
 17/27 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó: Ez nagyon édes, "nem cigizek nem iszom" :-D

Az én lányom 16 éves , az összes barátját és barátnőjét ismerem, van hogy amikor a lányom nincs itthon akkor átjönnek beszélgetni velem. A barátjával is így van, nagyon rendes fiú , vigyáz a lányomra.Már előtte is ismertem mielőtt összejöttek így amikor elmentek bulizni megengedtem hogy utána náluk aludjanak. Aztán hazajött és nem hazudok, kb 1,5 órát mesélt hogy mennyit beszélgettek és hogy elcsattant egy csók is és halálosan beleesett.Bár ez még csak 1 hónapja volt én remélem hogy még nagyon sokáig együtt lesznek. :-) Mi engedjük a fiú szüleivel hogy együtt aludjanak , de az ő érdekükben csak hétvégén ( a tanulás, és a kapcsolatuk érdekében is) . HA NEM ISMERNÉM A FIÚ SZÜLEIT, MEG A FIÚT , NEM HAGYNÁM HOGY OTT ALUDJON.

31.N

2011. jún. 28. 22:51
 18/27 anonim ***** válasza:
6%
figyelj ha bisztonságban van akkor ne piszkáld mert lehet hogy nemszeretne egy ideig veled lenni ... minden kamasznál ígyvan ez .. :\\\ igaz,csak tudd hogy holvan és hogy bisztonságban e de ne piszkáld nagyon mert megharagudik .. én is ilyenvoltam.de megbántam :s
2011. jún. 29. 02:21
 19/27 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja nekem, hogy nem lehet velem beszélni. Eddig nagyon bensőséges volt a kapcsolatunk, nem értem hogy egyszerre hogyan lett belőle ez. Egyébként én is azt találtam ki, hogy kicsit legyünk külön, mert a párbeszédeink általában veszekedéssel végződnek, mintha párhuzamosan beszélnénk egymás mellett és nem akarna összekapcsolódni a beszélgetés. Persze a lányom ezért is megsértődött.
2011. jún. 29. 08:46
 20/27 anonim ***** válasza:
48%
Még le is maradt tőled, 16 évesen hogyhogy nem szült még?!
2011. jún. 29. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!