Mit csináltatok szilveszterkor?
A párommal és a kisfiammal voltunk itthon, szépen felöltöztünk, énekeltünk, táncoltunk, jókat ettünk. Fél 11 körül elaludtunk a gyerekkel együtt és éjfél előtt ébredtünk fel. Akkor megnéztük a tűzijátékot a tv-ben, koccintottunk a párommal, utána ő ment aludni és meg még néztem a tv-t hajnal fél 4ig.
Neked hogy telt?
6 körül átmentem a szomszédba, de valami szörnyű volt, unalmas, a házigazda berágott én meg leléptem:D Átmentem a szembeszomszédba, keresztanyukámékhoz, ott babáztam, beszélgettünk, aztán táncoltunk és karaokeztünk:) Éjfélkor az egész utca kiment az úttestre és ott koccintottunk, tűzijátékoztunk és a tetőtérből ráláttunk a városi tűzijátékra is. Aztán 2 körül visszamentem a szomszédba pizsibulizni, én meg egyből bealudtam, beszéltem álmomban ők meg felvették, felébresztettek és megmutatták a felvételt xD Neked, kérdező?
13L
Szia!
Úgy alakult, hogy átmentem barátnőmhöz.Otthon voltak a szülei is.Apja tv-t nézett, mi pedig az anyukájával beszélgettünk a konyhában pezsgő és rágcsálnivalók mellett.
Aztán 9 körül kimentünk egy nagyobb dombra szánkózni, ott találkotunk barátnőm apjának munkatársával és családjával.Muszáj volt velük beszélgetni egy kicsit, a pasiból áradt a piaszag, full részeg volt.
Utána felmentünk barátnőmékhez zenét hallgattunk, táncoltunk, pezsgőztünk.Aztán 11 után lementünk tüzijátékozni*.*
Éjfél előtt néhány perccel hazajöttem, mert a szülei fáradtak voltak, meg hát na, nem akartam már zavarni:)
Itthon koccintottam anyumékkal, beszélgettünk, aztán leragadtam egy kézilabdameccsen:)
1:30-körül feküdtem le aludni és fél 11-kor keltem:D
Nagyon jó este volt*.*
15/L
Unokatesóméknál voltam. Hát nekem nagyon sz.r volt a hangulatom, mert tegnapelőtt halt meg a kutyuskám.:S Úgyhogy kb semmin sem nevettem, és még délután úgy voltam vele, hogy nem is megyek, de végülis ugye elmentem.
Társasoztunk, meg üvegeztünk, meg filmet néztünk, kb ennyi... remélem a jövő évi jobb lesz..
13/L
itt volt az egyik bnőm.
filmeztünk.meg lementünk megnézni a tüzijátékot,sétáltunk.beszélgettünk...:)
én Playbe voltam nagyon sokan voltak de azért jóóó volt :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!