Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináltatok szilveszterkor?

Mit csináltatok szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Elmeséled hogy telt,hogy alakult a SZilvesztered?:)
2011. jan. 1. 12:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Hát..

Akartam volna bulizni menni de az nap a felmosott padlón hanyat vágottam és szét ment a farkcsontom:S

Aztán meg egy kemény valamit elakartam vágni de a kés belefutott a körmömbe és vérzett na meg elvágtam a fél körmömet.

Leülni alig birok és ezért inkább áthívtam a barátnömet és egy kicsit szórakoztunk de alig birtam mozogni:D

2011. jan. 1. 16:23
 12/24 anonim ***** válasza:
12%
te szegény
2011. jan. 1. 16:30
 13/24 anonim ***** válasza:
12%

Utolsóelötti:Dszegénykém.:(:D

Én át mentem barátnőmhöz és a nővérével meg nővére barátjával tüzijátékoztunk meg kareoke.És egy kis pia is volt.(Mértékkel)

Nagyon sokat nevettünk :D

Jó este volt.:)

15L

2011. jan. 1. 16:49
 14/24 anonim ***** válasza:
48%

Utolsó elötti elötti vagyok:)

Hát igen..Nem ugy sült el ahogy terveztem:))

2011. jan. 1. 17:35
 15/24 anonim ***** válasza:
46%

Az egyik barátnőmmel, meg a haverjaival egy kocsmában voltunk. Nagyon jó volt a hangulat elég jól iszogattunk is. Éjfélben koccintottunk. Utána még buliztunk, de a kocsmába bejött egy pár cigány és elkezdtek verekedni. A mi társaságunkból az egyik fiúnak eltört az orra meg a keze. Hívták a rendőröket, de addigra elmentek. Aztán átmentünk egy másik kocsmába, de itt már nem sokaknak volt kedve bulizni. Hajnal 5 körül mentünk az egyik sráchoz és ott aludtunk 5-en.

15/L

2011. jan. 1. 17:51
 16/24 anonim ***** válasza:
8 órától 11-ig a szomszédban voltunk (társasjátékoztunk), majd a szomszédék 11 órakor átjöttek; éjfélkor koccintottunk, majd 2011-ben (hajnali 1 órakor) elaludtunk. :)
2011. jan. 1. 18:04
 17/24 anonim ***** válasza:

Barátnőmhöz mentem egy másik bnővel. Karaokeztunk,buliztunk,tűzijátékoztunk(egy nagy felrobbant!!=S )Egészen 4ig beszélgettünk(nem tudom hogy tudtunk ennyit dumálni de jó volt =D) 5ig felelsz vagy merszeztünk, majd bekapcsoltunk egy DVD-t amin kb fél 6kor bealudtunk=D

9kor keltünk megint karaokeztünk egy kicsit(csak próbáltunk, mivel hullák voltunk a bnőm lázas lett,nekem meg a torkom fájt)

Persze csipszeztünk csokiztunk stb. =D

14/L

2011. jan. 1. 18:09
 18/24 anonim ***** válasza:
gépeztem :-( XD
2011. jan. 1. 18:15
 19/24 anonim ***** válasza:

szarul :S.

Elcsúsztam és kiment a bokám.Holnap gipszelik.De legalább nem kell menni 2-3 hétig sulibaaa :)

2011. jan. 1. 19:45
 20/24 anonim ***** válasza:

sz*rul.fájt a hasam,a fejem,azt sem tudtam,hogy hova hányjak.végül kicsit jobban lettem,szóval kicsit beszéltem msn-en a barátokkal,utána koccintás és 3-ig filmet néztem utána negyed 1-kor keltem.

13/L

2011. jan. 1. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!