Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól vennétek a...

Hány éves kortól vennétek a gyereketeknek mobiltelefont? ÉS szerintetek való 14-15 éves gyereknek samsung galaxy s?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 09:39
1 2 3 4 5
 41/48 renato-n válasza:
Már 10 évesen vennék neki telefont.Hát ha telik samsung galaxy s-re,ki tudja használni a gyerek és vigyáz rá akkor igen való.
2013. jan. 3. 19:56
 42/48 anonim válasza:
vegyél csak neki nyugodtan!
2013. jan. 3. 22:31
 43/48 anonim válasza:

Én 10 éves koromban vettem magmanak telefont(Nokia 5000)ami 12 éves koromban sajna mosógép áldozatává lett és szintén saját pénzemből vettem(soha nem a szüleim vették)egy újat samsung corby s3650 na ja ritka szar telefon igaz de telefonálásra bővőn elég meg egyszerű minimális dolgokra de szintén saját pénzből fogok venni egy Note 2-t amit úgy 15 éves koromra tervezek addigra kigyűl kb a pénz:PP

14/f

2013. febr. 13. 20:26
 44/48 anonim válasza:
Amúgy meg 9-10 éves korában sztem is simán lehet venni telefont de nem kell olyan nagy,egy 10k-s bővőn megteszi majd később talán egy jobbat is.
2013. febr. 13. 20:28
 45/48 gaxal válasza:
Én 10 éves koromban kaptam egy zte blade et és 14 éves koromra kaptam egy Xperia Sola- t. És bőven tudtam vigyázni rá
2013. ápr. 15. 16:35
 46/48 Swag/LuLu válasza:
Szerintem 10 éves korban kéne,hogy elkezdjen ismerkedni a telefonnal. De akkor egyenlőre elég neki egy olcsóbb telefon.
2015. ápr. 7. 09:19
 47/48 Fingkirály ***** válasza:

Négy év távlatából megírom, a galaxy s egy köpedelem telefon. Volt nekem is négy évig, zsírújonnan, amikor még kijött, marhadrágán vettem, aztán rájöttem, hogy az akkor "iphonegyilkosnak" kikiáltott telefon egy szaggatós lassú köpedelem sz*r (már akkor 2010ben az volt) egy iphonehoz képest. A nem működő gpsről nem is beszélve.

Négy évig kínlódtam vele, aztán amikor hetente kellett factory resetelni, hogy egyáltalán telefonnak tudjam használni, inkább vettem egy lumiát. Azzal semmi bajom azóta sem, még jobb, mint az ájfos :)

Amúgy meg mobiltelefon vétele gyereknek szülő aggodalmaskodásától függ. Ha mindig mindenáron el akarod érni, már akár általános iskola kezdéskor nyomhatsz a kezébe egyet, persze nem valami überfont.

A facebook-elérhetőségről meg kb csak annyit, hogy mint tudjuk, hivatalosan 13 év alatt nem lehet regisztrálni facebookra, és úgyis az okostelefonhasználók kb 90 százalékának az "internetezés" a fészbuk messenger nyomkodásában merül ki, szal 13 alatt okostelefont egyáltalán nem érdemes.

Ha meg 13 év alatt valaki hazudik és kamuregel fészbukra, azt meg felkötném a g*cibe a szüleivel együtt. Elnézést a szélsőséges véleményért, én nagyon toleráns vagyok, semmi bajom a négerekkel, cigányokkal, homoszexuálisokkal, nácikkal, akárkikkel - egyedül a hazug embereket gyűlölöm, de őket nagyon. És aki ilyenre neveli őket, azokat is.

2015. aug. 14. 08:25
 48/48 anonim ***** válasza:

#9 nem vágja ki a diákot a normális tanár óráról, főleg nem telefonozásért, csak elveszi a telefonját, és majd az óra végén visszakapja.

Amúgy én vennék 14-15 évesnek már okostelót, de csak valami olcsót, és ha vigyáz rá, akkor majd kap később egy jobbat. Samsungot meg semmiképp sem vennék, mert van egy bizonyos nem túl jó véleményem arról a cégről.

2017. máj. 4. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!