Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól vennétek a...

Hány éves kortól vennétek a gyereketeknek mobiltelefont? ÉS szerintetek való 14-15 éves gyereknek samsung galaxy s?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 09:39
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

basszus,nekem már 3.os korom óta van telóm:O

szal szerintem ideje kapni egyet a gyereknek^^bár a galaxy-t túlzásnak találom.

2011. jún. 20. 00:29
 32/48 Glambert^^ válasza:

hát én nem 14 vagyok,de vettek már nekem min. olyan jót,mint a galaxy S...és ugyan azzal a márkával :D

12/L

2011. jún. 22. 01:16
 33/48 Glambert^^ válasza:
ja,és nekem már másodiktól volt telóm,igaz,régi sz*r,de jó volt az falura x) xD
2011. jún. 22. 01:16
 34/48 anonim válasza:
0%

14évesen kaptam az első telefonom.

szerintem egy samsung STAR vagy corby lenne a legjobb ha nem azt szeretnéd, hogy durcázzon, hogy milyen "gagyi" telefont kapott:)

2011. jún. 23. 13:02
 35/48 anonim válasza:
0%
vegyél neki mindenképpen.
2011. jún. 26. 15:01
 36/48 Electronicperson ***** válasza:
A samsung star és a corby is rossz teló. Azoknál rosszabbat nem nagyon találni
2012. márc. 10. 15:07
 37/48 anonim ***** válasza:

Én ballagásomra kapok telefont. : ) A gyerekemnek nem vennék galaxy s- et,csak ha ő gyűjtötte össze rá a pénzt. Szerintem tökéletes lenne neki egy xperia x8.

14.l

2012. ápr. 7. 14:04
 38/48 anonim ***** válasza:

Én a lányomnak 11 éves korában vettem először telefont (pontosabban az én régi felcsúsztathatós telefonomat adtam neki). Ma 14 éves és egyszerű rózsaszín Samsung S5230-ja van. Nagyon szereti. Megmondtam neki, hogy új telefont már a saját pénzéből kell vennie.

Szerintem felesleges a samsung galaxy s, semmi értelme, hisz' a telefon úgy is csak telefonálásra való, azt meg minden telefonnal lehet. (Nem mintha nem telenne rá, de szerintem csak pénz pocsékolás!)

2012. okt. 12. 19:01
 39/48 anonim ***** válasza:
En külföldön elek a parommal es az ikreinkkel. Nekünk 12 evesen kaptak meg a mi regi iphonejainkat, bar ez inkabb költseghatekonysag volt, mert nem akartunk uj telefont venni a gyerekeknek, plane nem kettöt....Igy lett a mi regi telefonunk az övek. Bar en szivem szerint nem adtam volna meg teefont a kezükbe, de mikor a kislanyom 1 orat vart ram, mert a tanarneninek közbe jött valami es el kellett mennie akkor megkaptak a telefont. Azt meg had ne mondjam, hogy milyen büntudatom volt, hogy a kicsi lanyomnak 1 orat kellett varnia ram, mert nem tudott szolni, hogy hamarabb vegez :( Es igen hozzuk-visszük a gyerekeket, mert gyalog azert egy 12 eves nekem ne tegyem meg közel 1 orat egyedül gyalog, busz pedig nincs...
2012. nov. 8. 23:50
 40/48 anonim válasza:
Nekem is galaxy s-em volt 15 évessen most meg egy galaxy s3-am van és a 13 éves lánytesómnak adtam a régit szefintem vegyél neki mert megéri.
2012. dec. 19. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!