Hány éves kortól vennétek a gyereketeknek mobiltelefont? ÉS szerintetek való 14-15 éves gyereknek samsung galaxy s?
basszus,nekem már 3.os korom óta van telóm:O
szal szerintem ideje kapni egyet a gyereknek^^bár a galaxy-t túlzásnak találom.
hát én nem 14 vagyok,de vettek már nekem min. olyan jót,mint a galaxy S...és ugyan azzal a márkával :D
12/L
14évesen kaptam az első telefonom.
szerintem egy samsung STAR vagy corby lenne a legjobb ha nem azt szeretnéd, hogy durcázzon, hogy milyen "gagyi" telefont kapott:)
Én ballagásomra kapok telefont. : ) A gyerekemnek nem vennék galaxy s- et,csak ha ő gyűjtötte össze rá a pénzt. Szerintem tökéletes lenne neki egy xperia x8.
14.l
Én a lányomnak 11 éves korában vettem először telefont (pontosabban az én régi felcsúsztathatós telefonomat adtam neki). Ma 14 éves és egyszerű rózsaszín Samsung S5230-ja van. Nagyon szereti. Megmondtam neki, hogy új telefont már a saját pénzéből kell vennie.
Szerintem felesleges a samsung galaxy s, semmi értelme, hisz' a telefon úgy is csak telefonálásra való, azt meg minden telefonnal lehet. (Nem mintha nem telenne rá, de szerintem csak pénz pocsékolás!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!