Hány éves kortól vennétek a gyereketeknek mobiltelefont? ÉS szerintetek való 14-15 éves gyereknek samsung galaxy s?
Nem értem mi baj ezzel,a galaxy s az egyik legjobb telefon lehet a szolgáltatónál venni bele netet szélessávú netkapcsolatra képes,valamint rengeteg alkalmazást tölthetsz le rá nemcsak villogni jó
pl nem kell suliban a szótárat lapozgatni vagy a gép előtt nézni a szótárat hanem kényelmesen meg lehet vele oldani,bárhol vagy nem kell magaddal vinni laptopot mobilnettel mert itt van ez
Sztem a kérdező is gyerek,és a szülei nem akarják,és ezért kérdezi.
Suliban az órára figyeljen a gyerek,ne mobilozzon!
Sok helyen épp emiatt a suliban le van korlátozva a wifi,akkor meg igy járt a kedves pad alatt mobilozó!a telefon arra van h elérjék a gyereket,nem arra h órán mást csináljon.
GPS:barangol a városban?arra minek?szégyen ha a saját városát nem ismeri valaki....egy ennyi idős gyerek meg ugy se megy messzire egyedül...
Én 11 évesen kaptam egy Sony E. K550i-t de nem becsültem eg,túl jó volt az még nekem,
Most 13 éves koromra kaptam egy Sony E. G502-t.Nem a legjobb,de a szüleimnek erre futotta,persze én is szeretnék egy érintőst,de a szüleim nem tudják megengedni.De ezt a telót már megbecsülöm,tehát az ideális kor sztem 13 év
:D
Gondolom nem szeretnéd, hogy a pad alatt netezze végig az órákat a gyerek...
Minek neki olyan drága dolog? Fel sem tudja fogni, mennyibe került, ennyit dolgoztál érte! Vegyél neki egy egyszerűbb típust!
Nem vennék drága telefont,megkérném,hogy válaljon diákmunkát,keresse meg a rá valót,és mikor majd meg lesz,akkor vegye meg a saját pénzéből!Egyébként megmondanám neki,hogy olcsóbbat kaphat.
Én 1.koromba kaptam az első telefonom,Siemens A50-em volt(nem vicc,tényleg).Azóta volt k300i-m,most meg Samsung S5230-m van:)Én meg úgy vagyok,hogy 3.osztályos kor előtt nem érdemes.
15/L
10 évesen kaptam el apám téglafonját. (Samsung m35) Viszont mi sokat voltunk távol otthonról különórák miatt (is).
14 évesen kaptam egy Samsung Z310i-t, amit már jobban megbecsültem, majd 18 évesen egy bővíthetős, telefont. (Én személy szerint nem akartam érintőst, mert sokkal könnyebben tönkremegy. Hatodikba már KELL szerintem mobil, hogy meg tudja tanulni a gyerek a használatát. És érdemes egy gagyibbal kezdeni.
Galaxy s-t semmiképpen sem. Valami egyszerűbb/olcsóbbat viszont persze, ebben a korban alap.
14 éves fiú: látszik, h kicsi vagy még, meg csak a külsőségek számítanak. Neked pl. a legegyszerűbb teló simán megfelelne.
Ja, és akinek a lakhelyén való császkáláshoz gps kell (te írtad "érvnek"), na arról megvan a véleményem. :)
Remélem,hogy a második válasszal rávezetem a kérdezőt a helyes útra:
Szerintetek nem jó az ha az ember osztálykiránduláson táborban van és tud netezni meg rengeteget játszani,ha olyan az idő vagy bármi Pl android marketről annyi sok játékot tölthetsz le amit nem unsz meg akkor sem ha egy hétig játszod őket,meg a mai világban jó minőségben meg tudja nézni a facebookját meg nem kell magával fényképezőt vinnie mert nem csak 1-2 megapixeles kamera van a fényképezőben hanem 5 megapixeles
menősködésre iphone kell a galaxy s a lehetőségeinek a kihasználására és egy kis érdekesség a gyerekemnek és nekem is glaxy s van a gyerekem mots volt 7-edikes és a bizije 4,4 4,5 körül lesz úgyhogy nem vonja el a figyelmet
Hát osztálykirándulás se azért van h a telon kockuljon a gyerek,a táborban meg rég rossz ha elkezd netezni...
Amugy egy egyszerü f. gép és egy egyszerübb telo is olcsobb mint a galaxy s.
Hát van olyan helyzet mikor a saját városodban is kellhet a gps, mert a gyerekek ebben a korban kezdenek el új helyekre járni stb. hisz régebben vagy a szüleik vitték őket kocsival vagy ha egyedül jártak akkor is egy már jól ismert útvonalon így nem biztos hogy mindenki jól ismeri a helyet ahol él,
én 14 éves koromban fél utcánként állítottam meg embereket, hogy megtaláljak egy helyet amit mint kiderült ismertem is :), na akkor tényleg jól jött volna egy gps
mondjuk a mai napig se túl jó a tájékozódó képességem
am a kérdésre válaszolva szerintem ha megengedhetik maguknak és a gyerek is tudja használni, értékelni a készüléket akkor nyugodtan kaphat, de csak a kérdező tudhatja , hogy milyen a gyereke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!