Milyen korhatáros filmeket engedtek megnézni a gyereketeknek?
Úgy értem, hogy pl. 12 éves gyereked van és csak a 12-es műsorokat engeded, vagy a 16-osakat is.
Gyerek életkorját is írjátok!
Az én lányom 13 éves, és szerencsére értelmes, okos gyerek, ergo nem érdekli az a sok szenny, ami a tévében megy. De ha tévézős lenne, akkor sem tudnék mit csinálni, ha valamit meg akar nézni a gyerek, hiába tiltom meg, úgyis meg tudja nézni pl. a barátainál.
Egyébként szerintem a korhatáros karikák nem dísznek vannak kirakva a műsorokra, de nem is kell őket annyira szigorúan venni, hogy pl. a 16. szülinapján már megnézheti a műsort a gyerek. A szülő dolga, hogy el tudja dönteni, elég érett-e már a gyereke ahhoz, hogy korhatáros műsorokat nézhessen.
14vagyok.
Nálunk furán alakultak a dolgok ezzel kapcsolatban.Kb. 10voltam amikor elkezdtük tesómmal nézni a Barátok Köztet,ő 4évvel idősebb nálam.Anyuék kezdetben nem örültek neki de azt mondta,hogy ott van tesóm is ő is nézi,mert úgy van a szöveg hogy"12éven aluliak számára NAGYKORÚ felügyelete mellett ajánlott,ő meg már elmúlt 12:D:P
Egyébként nagy ritkán nézek 16-os filmet is.
14/L
Én azt nézek amit akarok. Anyuék megbíznak bennem én meg nem élek vissza!
12/L
én nekem a bátyám nézte a pengét. én úgy 6-10 éves lehettem nem több tuti. hát. ami nem tetszett nekem akkor a takaró alá bújtam:) a Barátok Köztöt nyugodtan nézhettem régebben is. bár akkor annyira nem izgatott. mit most:D meg volt olyan is hogy még nem voltam 12 (ez tuti) és néztem egy 18-ast amiben egy asszem jaguár mindenkit széttépett.. hát.. nem láttam a végét de nem is lett tőle agybajom:) (volt annyi eszem hogy amikor mutatták a szétcincált emberkét akkor becsuktam a szemem)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!