Hagynátok a gyereketeknek hogy olyan játékkal játszon aminek még nem töltötte be a korhatárát?
Mert pl sok olyan 18-as játék film van ami olyan 12-es korhatárnak felel meg,vagyis a korhatárok nem egyértelműek
Meg a csúnya beszédről annyit,hogy iskolában durvábbakat láthat és hallhat az ember
Hogy érted, hogy a 18-as korhatár 12-nek felel meg?
Ilyen nincs. Nem viccből hozzák ezeket a besorolásokat.
A saját gyerekeimre visszatérve: kb. 16 éves korában már nem szólnék bele, hogy mivel játszik, de csak addig, míg ennek bárminemű rossz hatását nem érzékelem.
A nagyfiam 9 éves,én aszerint válogatom a játékait,h mennyire erőszakosak.Sima kalandjátékkal játszhat akkor is ha nagyobbaknak való,de olyannal nem amiben hentelni kell.:/A csúnya beszédről annyit,h elég baj az ha a suliban hallgatnia kell,itthon nem fogja-és mi sem-.
Egyébként a filmek nem feltétlenül azért valók pl 18 éven felülieknek mert olyan jelenetek vannak benne,hanem azért,mert egy 12 éves nem érti.
azért mert az iskolában csúnyábbakat hall, nem kell hogy otthon is olyanokat halljon.
A 18 éven felülieknek szóló film és játék nem véletlen csak nekik szól és nem a fiatal kis kamaszoknak.
Pl. nekem van egy 18 éven felülieknek szóló szex társasjátékom, elég gagyi de akkor sem hagynám, hogy a gyerekem 12 évesen azzal játsszon.
Megnézném mi az és úgy dönteném el. A kisfiam például szeret a sakkfigurákkal játszani. Nem való még neki, de nem veszi a szájába és nem szórja szét, tehát hagyom, hogy rakosgassa, próbálgassa bennük a mágnest, meg ilyenek.
Ha az iskolában csúnya beszédet hall, az elég baj, de nem fogom tudni megakadályozni. Majd elmondom neki, mit jelentenek ezek a szavak, és miért butaság így használni őket. Mi továbbra sem beszélünk így, és az otthonunkba se visszük be, filmeken és számítógépes játékokon sem. Persze amíg ezt én határozhatom meg.
Az én anyám mindig is engedte hogy akármilyen 18 éven felüli játékkal játsszak vagy horrort nézzek. Fűrész a kedvenc filmem, mind a 7 részt láttam, FEAR-ral játszok (jó ksi horror játék) hasonlóan horror játék még a singularity, crysostasis. DE A KEDVENCEM A DEAD SPACE 2
Játszok én még GTA-val Mafiával, meg mindennel ami 18 éven felüli.
Azt nézek amit akarok (horror filmek mindig pl: Fűrész, Kannibál holokauszt [valami nagyon dúrva] stb.), azt játszok amit akarok (mindig olyan játékokkal játszok amibe ölni is kell és meg is ilyedhet az ember pl: FEAR, Singularity) és azt hallgatok amit akarok (metál zene: Rammstein)
13/F
Káromkodásról annyit hogy: Megy nálunk ezerrel.
És még valami: tanulásra semmi se hat ki: 7. év végi átlagom 4.8
utolsó:de büszke vagy magadra.. xD Szerinted ki kérdezte azt,hogy te mivel játszol? :D
Én egyébként engedném,csak nem olyan durvákat amiket az utolsó írt...
13.L
A Gyilkos elmék sorozatgyilkosokról szól,semmi esetre sem általános iskolás gyerekeknek.
Szüleiddel tárgyald meg,mert úgy látszik itt csak a saját korosztályod ért veled egyet,a szülők nem.(Bár a kérdés szülőknek szólt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!