Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyi osztálypénzt fizettek...

Mennyi osztálypénzt fizettek a 3. osztályos gyereketeknek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 17:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
havi 700 Ft-ot,a tisztasági cuccot mi visszük,a kirándulást így csak kicsit kell megpótolni
2009. aug. 19. 17:30
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Amennyit kérnek. Változó az összeg.
2009. aug. 19. 17:51
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

700 ft? az nekem picit sok. nálunk 4.-ig 300 ft volt. aztán jött egy pénzsóvár kurv@ ofőnek és most már minden évben emeli. most már 700. ráadásként pluszba kéreget erre-arra plusz 1000eket. Van aki 4 éve nem fizet és szarik rá! Év végén mi lesz majd a megmaradt pénzzel? Szétosztják? Mert ha igen, akkor aki nem vitt be, ne is kapjon sztem! Mert ez így totál igazságtalan.

És hogy mire költi a pénzt? Mesehősöket KELLETT festenünk az osztály falára, 7-es létünkre!! Virágokat vesz magának (osztálydíszítés és pdagógusnap címszóval), olyan oszt. kirra, amit senki nem akar. A szülknek meg konkréta megmondta, hogy az lesz, amit ő akar. Csak a baki az, hogy mi visszük be a pénzt, ő semmit nem fizet, csak költ-költ. A szép szóra meg nem hallgat :S

Osztálydíszítés címszóval egy csomót költött. De mondtuk, hogy nem kell, mindenki leszarja a 20 virág mellé a még 5-öt!, de nem, ő csak veszi-veszi!.... Szval erre megy el a pénz...

2009. aug. 19. 21:34
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
hát igen. elég szomorú hogy ilyenek vannak.. tőlünk is elkérnek sokat. az osztálypénz az most egy évben volt 8000.. mert hogy Pestre mentünk kirándulni és sok a busz .. aztán fejenként 8ezer azért az nagyon sok ..és emlékszem hogy volt az ofőnek a pénztárcája amibe volt az összes pénz (mindig abból vettek ki a pénzt ha odaértünk pl a múzeumhoz) és ugye volt neki az a pénztárca és abból vette ki saját magának meg a kollégájának a colájájukra meg a fagyijukra a pénzt.. és utolsó múzeumhoz értünk és akkor is direkt figyeltem hogy mennyi pénz marad meg neki ugyanis nem szokta elosztani a végén azt ami marad mert azt hazudja hogy nem marad..és hát neki maradt pár 10ezer :S tiszta szégyen .. nem állunk jól anyagilag erre elkér 8ezreket és akkor még fizessünk be erre meg arra például fénymásolt papírokra 2000.. és mire írjuk a dolgozatokat ?? na mire ?? persze hogy a saját lapunkra .. bocs hogy ezt leírtam de az előttem szóló is leírta hogy mi a szitu mondom akkor már énis
2009. aug. 20. 00:30
 5/26 anonim ***** válasza:
56%
ja meg nálunk is volt olyan hogy voltak ilyen szegényebbek .. és azoknak nem kell semmit fizetni csak az ebédet .. ez azért durva mi sem vagyunk jól anyagilag az egy dolog h nem járok szakadt ruhába akkor is szegények vagyunk.. akkor ennyi erővel nekünk se kéne ..meg kicsit fura hogy azoknak a szegényebbeknek jobb telefonjuk van meg mp3 meg mp4 meg az anyjuknak cigi meg hajfesték .. úgyhogy szegény kis szegények..kivételezős szar iskolába jártam ..utáltam!!
2009. aug. 20. 00:33
 6/26 anonim ***** válasza:
86%

középsuli, havonta 1500+tábor külön van

...beteges hogy mennyit eltudnak kérni:p

2009. aug. 20. 01:00
 7/26 anonim ***** válasza:
45%

Most középsulis vagyok, havi 2ezer.

Általánosban ha jól emlékszem havi 500 és 1000 forint volt. De inkább ezer. A 700 Ft sok? Meg a 8 ezer fejenként oszt.kirándulásra?:S Sajnálom azokat, akiknek ez tényleg sok...

2009. aug. 20. 13:12
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én voltam 3.-os (de régen is volt...) havonta max 500 ft, vagy inkább még annyi sem, az asszem felsőbe... olyan 2-300 forint. Most, középsuliba havonta 1500+félévente 2000 szappanra, meg egyéb cuccokra.
2009. aug. 20. 19:09
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi tavaly harmadik osztályba 500 forintot adtunk havonta ami szerintem nem sok és nem is kevés. Ami megmaradt azt át visszük a negyedikbe. Hát szörnyű amit leírt az egyik válaszoló az osztályfőnökéről. Szerencsére nálunk nincs ilyen Nagyon jó osztályfőnökünk van mindenről pontosan elszámol, meg bízom benne. Nálunk is volt egy gyerek akit az tanárnő maga fizetett be mert a kedves szülő sosem adta be a pénzt. Sokan vannak nehéz helyzetben de általában mindenki be hozza a pénzt.
2009. aug. 21. 08:49
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

3. ban 600 ft körül fizettünk.

most nyolcadikos vagyok egy hónapban 3000 et kell vinni.

2009. aug. 23. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!