Mennyi osztálypénzt fizettek a 3. osztályos gyereketeknek?
700 ft? az nekem picit sok. nálunk 4.-ig 300 ft volt. aztán jött egy pénzsóvár kurv@ ofőnek és most már minden évben emeli. most már 700. ráadásként pluszba kéreget erre-arra plusz 1000eket. Van aki 4 éve nem fizet és szarik rá! Év végén mi lesz majd a megmaradt pénzzel? Szétosztják? Mert ha igen, akkor aki nem vitt be, ne is kapjon sztem! Mert ez így totál igazságtalan.
És hogy mire költi a pénzt? Mesehősöket KELLETT festenünk az osztály falára, 7-es létünkre!! Virágokat vesz magának (osztálydíszítés és pdagógusnap címszóval), olyan oszt. kirra, amit senki nem akar. A szülknek meg konkréta megmondta, hogy az lesz, amit ő akar. Csak a baki az, hogy mi visszük be a pénzt, ő semmit nem fizet, csak költ-költ. A szép szóra meg nem hallgat :S
Osztálydíszítés címszóval egy csomót költött. De mondtuk, hogy nem kell, mindenki leszarja a 20 virág mellé a még 5-öt!, de nem, ő csak veszi-veszi!.... Szval erre megy el a pénz...
középsuli, havonta 1500+tábor külön van
...beteges hogy mennyit eltudnak kérni:p
Most középsulis vagyok, havi 2ezer.
Általánosban ha jól emlékszem havi 500 és 1000 forint volt. De inkább ezer. A 700 Ft sok? Meg a 8 ezer fejenként oszt.kirándulásra?:S Sajnálom azokat, akiknek ez tényleg sok...
3. ban 600 ft körül fizettünk.
most nyolcadikos vagyok egy hónapban 3000 et kell vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!