Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyi osztálypénzt fizettek...

Mennyi osztálypénzt fizettek a 3. osztályos gyereketeknek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 17:26
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%

Mi 4-ben 1000 forintot fizettünk, plusz az év végi 4 napos kirándulásra.A mi tanárnénink, év közben pályázott különböző juttatásokra, ajándék könyvekre, azt is neten rendelte mert olcsóbb, a maradék szét lesz osztva, mert vannak akik jövöre már nem ide járnak.

Amugy meg ugy tudom hogy már évek óta a tanár NEM kezelheti az osztálypénzt.Ez önkéntes alapon megy, vagy akit a szülők meg választanak maguk közt.

2009. aug. 23. 21:06
 12/26 A kérdező kommentje:
Én tanító vagyok. Elsőben 500 ft-ot szedettem, másodikban azt mondták hogy legyen kevesebb, így lett 300. Az éves kiadásokat kifutotta + az 1 napos kirándulást is
2009. aug. 23. 21:29
 13/26 A kérdező kommentje:
folyt.: persze sok minden apróságot év közben a saját pénzemből vettem. A gyerekek szívesen mennének több napra kirándulni az idén. A 3- illetve 500 ft viszont így viszont nagyon kevés lesz.
2009. aug. 23. 21:32
 14/26 anonim ***** válasza:
78%

folyt.: persze sok minden apróságot év közben a saját pénzemből vettem

Maga normális tanár.. bárcsak nekem is ilyen osztály főnököm lenne .. az enyém olyan hogy elkér 10.000tf-kirándulásra, fejenként aztán nem mentünk sok helyre meg 20an vagyunk egy osztályban és nem kevés megmaradt neki.. ő meg azt hazudta hogy nem maradt semmi sem,és akkor még emellett elkér erre arra..ami tök fölösleges..

2009. aug. 24. 02:48
 15/26 anonim ***** válasza:

3 ezer forint havonta?? az 30 ezer egy évben! na ez nekem nagyon sok! ha vagytok 20an akkor az 600 ezer forint! nem tudom mire kell egy osztálynak 600 ezer forint! Nekünk kb. 100e-re jön ki, mert a 20 fős osztályból 7 (!) gyerek nem fizeti a 700 forintot. És a tanár, meg hát jól van, ez van. Év legvégén nincs maradék sosem. De év elejére minuszban vagyunk. Oszt. kir. elött meg épphogy van elég. Utána napokon nagyon sok maradt. Év végére semmi. Ezt hogy a francba csinálja a drága tanárnő?

Állítólag megkapják a gyerekek 8. osztály végén a maradék pénzt. Azok is, akik nem hozták be. Ennek van értelme? A drága tanárnő amúgy is varázsvilágban él, de ez már totál túlzás.

2009. aug. 24. 10:42
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én ekkora voltam 700 ft volt és MINDENKI BEFIZETTE. (mert ez is fontos)

Most 10-es leszek, tavaly 2000 volt egy félévre négyezer az egész évre és 11-en fizették be. Tehát mindenre kellett pénzt vinni, mert ha a közösből vettük volna akkor lett volna aki semmit nem fizet.

Szerintem az 500-700 teljesen jó, aki nem akar annyit fizetni azt meg kell kérdezni, hogy miért nem. Világ életemben osztálypénztáros voltam az ilyen mindig rám hárult;)

2009. aug. 28. 09:57
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 6. os vagyok az osztálypénz eddig 300ft volt most jött egy újj of és 500-1000 ft ig növelte az osztálypénzt.

De van olyan osztálytársam aki eddig egy vasat sem fizetett....de nem is fog mert a tanárnő nem csinálhat vele semmit. ez van...

2009. aug. 31. 12:05
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
10.es vagyok és 1000ret fizetünk egy hónapban. tavaly óta fizetjk, és tavaly csak nyársalni voltunk de idén kétnaposra megyünk. és általában abból fizetjük a legtöbb dolgot.Papírokat mait meg kellvenni hogy dogát írjunk, meg ha vmit be kell fizetni. 3.ban kb 500at fizettünk. Asszem
2009. szept. 20. 19:08
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ebben az évben 500 ft-ot fogunk szedni.
2009. szept. 20. 22:06
 20/26 anonim ***** válasza:
Nálunk alsóban 500Ft volt. Most felsőben 1000 Ft. Minidg pluszba be kell vinni a kirándulásokra pénzt. Főleg msot, h 7-esek vunk! Mi ballagtatunk az is csomó pénz. Disco-t kell szerveznünk, h meg legyen a kellő összeg. Sztem nem sok ez az összeg. Raádsul az ofő mindnerő lelszámol és képes akár egy egész listát készíteni majd SAJÁT PÉNZBŐL lefénymásolni és odaadni a szülőknek, h tudják mire ment el a pénz. Ami marad év végén azt átvisszük a köv. évre. Minidg annyit adunk be, h az első hónapban ne kelljen fizetni, mert az már alapból nagyon költséges a suli kezdés miatt.
2009. nov. 6. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!