Mi történt velem? Feladtam az elveimet. SEGÍTSÉG! :/
Figyelt kérdés
Nos, én mindig is büszke ember voltam. Anyám mindig arra tanított, hogy nő vagy legyen büszkeséged. És most mit csinálok? Minden szerelmes számnál elsírom magam, úgy érzem nem tudok élni nélküle. És néha úgy érzem mintha velem lenne. Megalázottnak és elnyomottnak érzem magam. De közben ha magamra gondolok, nem látom magam nélküle. Szörnyű vagyok. Feladtam az elveimet. De az illata, a viselkedése, a mosolya. Lelassul minden körülöttem ha erre gondolok. ÁÁ Mit történik velem emberek? :'(2011. jún. 1. 20:08
1/6 A kérdező kommentje:
Ja: 15/L
2011. jún. 1. 20:09
2/6 anonim válasza:
kamaszodsz, tombolnak a hormonok....
el fog múlni, ne aggódj :)
3/6 A kérdező kommentje:
áh. de...ez bonyolult. XD Mindig is én voltam a komoly, a "jégvirág" , és ha tetszett ha nem lekoptattam. Nem érdekelt. De most? Viháncolok körülötte mint egy 6 éves a 13 körül miközben azt képzeli hogy 10 év múlva összeházasodnak...:S Pedig találhatnék olyat aki sokkal jobban néz ki nála..sőt van is..de nekem még is Ő kell...tudom komplikált de ez még számomra is érthetetlen.
2011. jún. 1. 20:18
4/6 anonim válasza:
Szerelem. Ennyi. A jégvirág nyáron úgyis elolvad:)
5/6 A kérdező kommentje:
Szerelem? O.O (az mi az? oké csak hülyülök xD)De hát nem csókoltam meg..sőt szinte semmi se történt. Szimplán csak...tetszik :D:D:D Nagyon nagyon :D:D Ilyen a szerelem? Hát..nem rossz érzés az biztos
2011. jún. 1. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!