Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Feladtam egy légzésfigyelőt...

Feladtam egy légzésfigyelőt dobozában, a férjem vitte el, és a 990 ft-os díj helyett 1690 ft-ot vizettetek vele. Miért?

Figyelt kérdés
Most készülünk visszamenni a postára..A vevő szempontjából nincs gond,mivel ha így van,akkor ráfizetjük mi a plussz költséget.De azért ne kelljen már potyára fizetni..
2010. szept. 10. 11:05
 1/10 Vilcsianyuja ***** válasza:

[link]

találtam neked egy ilyen linket, bár utólag nem tudod már lemérni a csomagot, de hátha segít.

2010. szept. 10. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:

A posta jól lehúzta a férjedet. 20 kg-ig 990Ft a standard postai csomag.

De szerintem egy légzésfigyelő nincs 2 kiló, így még levélként is be kellett volna venniük. Az meg 800ft körül van ajánlva. Az a baj, hogy szerintem már semmit nem tudtok tenni, akkor rögtön kellett volna reklamálni.

2010. szept. 10. 11:22
 3/10 anonim ***** válasza:

990 a sima csomag, de lehet, hogy rányomta a postás az elsőbbségi bélyeget, és akkor drágább.

Átvágni nem tud, mivel számlát kell adjon + papírt a feladásról.

2010. szept. 10. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
:) Én Vaterázok és a páromat is megszívatták már így. Tuti, hogy érték biztosítva vagy /és törékenyként adatták fel vele, de a doboz mérete sem mindegy ezeknek,csak tudnám, mi nem számít standard csominak!
2010. szept. 10. 12:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon mérges vagyok!Köszi a válaszokat!
2010. szept. 10. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Pont ma adtunk fel egy csomagot a párommal,és a postán a hölgy mondta,hogy a 990ft-os díj helyett ha az 1690-eset választjuk akkor elsőbbségivel viszik,és törékenynek számít.Így már hétfőn ott lesz a csomag.
2010. szept. 10. 16:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Az én férjemet is megpróbálták erre a 1690-esre "rábeszélni" vagyis fel sem ajánlották a 990-est neki hanem egyből az 1690-est mondta a postán a nőci...pedig nem is tudta mi van benne és kicsi volt a doboz is..

Felhívott a férjem és mondtam neki hogy esze ágában se legyen 1690-ért feladni mondja meg, hogy SIMA postai csomagként 990-ért szeretné feladni...na akkor nagy duzzogva bevette a hölgy...

Szerintem vmi utasítást kapnak hogy próbálják meg a drágábbat "eladni".. a sima csomag is másnapra odaért..

2010. szept. 10. 16:43
 8/10 A kérdező kommentje:

Azóta az én szegény uracskám is visszament a szakadó esőben,és sűrűn elnézést kérve "jaj,nem tudtam" felkiáltások közepette átírták a csomagot 990 ft-osra..

Köszönöm a választ mindenkinek!

2010. szept. 10. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem akarom védeni őket,mert sokszor rondán átverik az embert,bár nálunk nagyon rendesek.Nekik MUSZÁJ a drágább szolgáltatást ajánlani,és rávenni valahogy a kuncsaftokat,leszúrják őket,ha túl kevés drága csomagot sikerül rásózniuk az ügyfelekre.Muszáj nekik sorsjegyet,könyvet,kiskutyafülét ajánlgatni,mert ellenőrzik,és megbüntetik ha nem csinálják.De a legborzasztóbb sztem,h a talpas postások biztosítást is árulnak!,meg sorsjegyet,mintha nem lenne elég nekik kihordani a leveleket.
2010. szept. 10. 19:43
 10/10 A kérdező kommentje:

Én azt gondolom erről,hogy nagyon is örülhet a posta,mint intézmény,hogy az aukciós oldalak népszerűsége miatt virágzik az országban a csomagküldés,ami egy pár évvel ezelőtt még-valljuk be-nem nagyon ment..

Az pedig hogy nem mondják meg,h ennél olcsóbban is lehet csomagot küldeni,akárhogy is szépítjük,de tisztességtelen dolog.A kulisszák mögé nem látok be,nem tudom h munkaköri feladatuk -e így járni el,tényleg lehet h nem az ott dolgozók hibája ez.Csak azt tudom,h ha bemegyek egy boltba,és van pl. hatféle szalámi,és megkérdezem h milyen van,és a legdrágábbat akarja nekem eladni,úgy h sunnyog,és meg sem mondja h mi a választék,ráadásul annál olcsóbban is megvehetem,akkor én ezt nem tartom becsületes dolognak.Több ilyen kérdést is olvastam már itt,mint az én esetem volt.

2010. szept. 10. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!