Aki sokáig használt légzésfigyelőt: meddig tudtad használni?
Amikor már forgolódik a baba, vándorol az ágyban össze-vissza, akkor nem riasztott ? Érdemes ilyenkor váltani a pelenkára csiptetősre? A "sima" légzésfigyelőt meddig tudtad használni?
Kérlek, ne írd, hogy ilyenkor már nem kell.Azok válaszát várom, akik sokáig használták.
angelcare van nekem és azt bármeddig lehet. annyira érzékeny hogy ha a matrac (ami elég vastag is) egyik sarkában megsimogatom enyhén a matracot akkor már jelez.
Szóval szerintem ennél jobb nincsen. mi 8 hós koráig használtuk utánna nem lattuk hogy kellene.
Nekünk a múltkor riasztott be, meg is döntöttem az alvásból sprint világrekordot. Bekucorodott a fiam az ágya végébe és ott nem érzékelte. Kicsit jobban széthúztuk az érzékelőket, azóta nincs gond. Én szerintem 18 éves koráig használni fogom. :) Angelcare van nekünk is.
1-2 téves riasztás belefér.
kb másfél éves koráig használtuk
ha jól vannak lerakva a lapok nem fog beriasztani, hiába forgolódik az ágyban, mert ha le is megy róla, a lap még érzékeli azt
nekünk egyetlen egyszer volt egy téves riasztásunk, kb 2 hetes volt a babám, és pont azért mert még annyira pindur volt, hogy vhogy lement róla és már nem érzékelte a lap
de egy nagyobb babát már érzékel, akárhova megy a kiságyban :)
18 honapos a lanyom es hasznaljuk meg mindig.
Tobb szintes hazban elunk es a bebior funkcio miatt hasznaljuk leginkabb...de ugye ha mar az megy , akkor a legzesfigyelo is mehet
1 hetesen korhazba kerultunk legzeskimaradas miatt
azota is mindig bekapcsolom ha alszik
Angelcare ac401esunk van gyarilag 1 lappal es hiaba kuszik az agy sarkaba nem riasztott soha tevesen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!