Akik nem használnak légzésfigyelőt megindokolnák miért?
Mert nem volt a lányaim légzésével semmi gond.Egy "átlag"babának nem is kell,hogy legyen légzésfigyelője,elég neki az édesanyja.Mielőtt szültem ágyúval is alig tudtak felébreszteni,miután megszületett a lányom ha másként vette a levegőt már fenn voltam.
Ha nincs a babáddal gond,nem hagy ki a légzése(orvos fogja vizsgálni),akkor nincs szükségetek légzésfigyelőre.
Mert annyira kevés az esélye, hogy bármi baja legyen, nem tartozunk a rizikó csoportba:
Nagy, egészséges baba, nincs gond a légzésével, ja és a legfőbb: velem alszik éjjel a nagy ágyban, így nem is tudnám működtetni.
Nekünk a kisfiunk koraszülött volt,(34 hétre) de meg sem fordult a fejünkben,hogy kölcsönözni kéne figyelőt.1 szobában volt velünk,semmi gond nem volt vele.
A kislányunk szép fejletten jött világra 38 hetesen,de őt első perctől kezdve külön szobába szoktattuk,és volt figyelője 1 ÉVES KORÁIG!!!
Egyiket sem bántam meg,de megnyugtató érzés,hogy nem csak az én figyelmem van a babán,hanem egy készülék is "ugrásra kész"!
Őszintén! Még nem tudom veszünk-e! Barátnőméknek többször beriasztott, majdnem megállt a szívük, a gyerekkel persze semmi!
Egyre több helyen olvasom,hogy ha minden rendben alapból a babával,akkor nem kell. Nekem sem volt, sem a tesómnak mégis túléltük a csecsemőkort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!