Akik nem használnak légzésfigyelőt megindokolnák miért?
Ha koraszülött lett volna a fiam, biztos veszek,így viszont feleslegesnek tartottam.
Sem a kórházi gyerekorvos, sem a gyerekorvos, sem a védőnő egy szóval nem monda soha, hogy kellene.
A fiam külön szobában, külön ágyban alszik születése óta, most 17 hónapos.
Velem alszik:) a 6hónapos, a 2évesemnek meg nem kell...
Anno a fiam is velem aludt. Minden szusszanást hallani. Ráadásul felületesen is alszom...
Nagy(3630g) ,egészséges babát szültem 4 évvel ezelőtt 38 hétre 10/10 apgarral.És 5 hónaposan elvesztettem :(((Mert olyan birka voltam,mint itt sokan!!!!
Mert majd Ők jól észreveszik,mint én is,hogy a gyerek nem vesz levegőt,meg mi nem tartozunk a veszélyeztetett kategóriába és a többi és a többi.....
Nesze,tessék tanuljatok az én hibámból!
Most 13 hónapos a kislányom,és van légzésfigyelőnk!Egyszer riasztott idáig ,felkaptam a gyereket és azonnal vett megint levegőt.
Anyukák!
Mindenki használjon légzésfigyelőt!!!!
Én ugyan már nem kaphatom vissza a kis angyalkám,de kérlek titeket,hogy vigyázzatok a gyerekeitekre.
mi azért nem használjuk, ert nem láttuk okát. nincs légzés probléma a családban, kislányunk nagyon erős, stramm baba.
csak idegesített volna, ha véletlenül szólal meg.
kicsit eltúlzottnak érzem, hogy minden gyereknek szüksége lenne rá. ez csak a reklám.
mióta láttam a Babák filmet, nem aggódom ilyenek miatt. (te láttad?)
off
14.30-as: és a világban naponta életüket vesztő gyerekekre miért nem vigyáz Jézus? akik Afrikában éhen halnak, meg különböző betegségekben meghalnak, meg akik az orosz hajóról a vízbe fulladtak, meg akiket a saját szüleik vernek halálra, meg még sorolhatnám a végtelenségig, azokra miért nem vigyáz Jézus? ezt meg tudod mondani nekem?
A környezetemben akik nem vettek,anyagi okból tették.Én fontosnak tartottam,hogy legyen,és szükség is volt rá sajnos,pedig az én fiam sem tartozott a rizikócsoportba,a családban sem volt bölcsőhalál,és nem koraszülött,makk egészséges babám van.
Ettől függetlenül úgy gondolom,hogy nem dolgunk meggyőzni egymást a készülék megvásárlásáról,vagy nem megvásárlásáról.Ezt mindenki maga dönti el.
Sajnos azok, akik meghaltak, nem tudnak nyilatkozni arról, hogy milyen jó, hogy volt vagy nem volt légzésfigyelő. Le leszek pontozva, de remegek a dühtől, mikor olyan válaszokat olvasok, hogy úgyis megérzi egy anya, ha baj van. Én biztos selejt anya vagyok, de nekünk van légzésfigyelőnk. Picim 9 hónapos, szerencsére még sosem riasztott be. DE! a közeli baráti körben sajnos van olyan, aki elvesztette stramm, nem légzészavaros, egészséges babáját. Pedig kiiktattak ők is minden kockázati tényezőt és mégis megtörtént a baj. Szabad levegőn, babakocsiban. Azóta is okolja szerintem magát, hogy miért nem a kiságyban altatta délután a babáját. Mikor ez történt, akkor volt a babám 1 hónapos. A légzésfigyelő ellenére sem tudtam aludni, nagyon nagyon magam alatt voltam hetekig. Persze a légzésfigyelő nem háritja el a problémát, de ha felmerül, és megfelelően használják, akkor jelez! És onnantól még van x idő, hogy megpróbálj segiteni a babádon. Egyébként nem tudják, hogy mi okozza a bölcsőhalált, csak tippelnek, igy senki nem lehet biztos benne, hogy az ő gyermeke nem tartozik a veszélyeztetettek közé!
Kedves Anyuka, aki elvesztetted a babádat! Részvétem! Borzasztó lehet! És köszönöm, hogy leirtad a történetedet!
Na de most akkor ennyi erővel senki ne altassa babakocsiban a gyereket? Ha elalszik véletlenül, akkor keltsem fel akárhol is vagyunk!
Ettől függetlenül jó dolog a légzésfigyelő, de megértem azt is,aki úgy gondolja nem kell neki!
ezt a választ egy másik kérdésből másoltam ki:
" A légzésfigyelő a világ legjobb találmánya!
Mert ,amikor a kicsi szó szerint"elfelejt"levegőt venni,jelez.És szinte minden alkalommal ha ilyen történik,elég szimplán egy fizikai inger(pici rázás,vagy felkapás a kiságyból) a babának és újra vesz levegőt.
Üdv:egy csecsemőápoló"
Az anyuka aki elvesztette 5 hónapos babáját, fogadja őszinte részvétemet! Borzasztóan sajnálom, még a könnyem is kicsordult :(
Tanuljatok az ő esetéből, és áldozzatok a légzésfigyelőre!! Ne vegyetek mondjuk hiper szuper babkocsit és már meg is van az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!