Segítsek az osztálytársaimnak?
Nagyon jó vagyok az egyik tantárgyból, és én vagyok a tanár kedvence. A legtöbb osztálytársam nem szoktt leckét csinálni, hanem óra előtt lemásolják, és általában tőlem kérik el a leckét. Oda szoktam adni nekik, de nem tudom, hogy ez jó ötlet-e. Nem akarok stréber lenni, de nekem a tanárok és az osztálytársaim véleménye is fontos.
15/L
Én is jó tanuló vagyok, a legjobb barátnőmmel mi vagyunk az osztályelsők. Nálunk is ez a helyzet. A legtöbbször elkérik a házit és lemásolják óra előtt. Volt, amikor nem adtam oda nekik, figyelj, nekem nem éri meg, hogy egy hétig azért cs*sztessenek, mert nem adtam oda házimat. Akkor odaadom nekik, másolják csak le, ha hülyék maradnak, így jártak. Tök mindegy, mert ha nem adom oda, akkor nem lesz kész a házijuk, mert maguktól nem csinálnák meg, nem is tanulnak rendszeresen.
Ha valamiből dolgozatot írunk azt ki szoktam jegyzetelni magamnak, mert így könnyebben megjegyzem, azt is a fél osztály le szokta fénymásolni rólam. Tudom, hogy van egy csaj, aki kb. csak kihasználja ezt, mert a hátam mögött keveri a sz*rt, de azt is tudom, hogy hiába mondom neki azt, hogy neked nem adom oda a házimat vagy nem fénymásolhatod le azt, amiből dogát írunk, ha egy valaki leírja a házimat vagy lefénymásolja a jegyzeteimet, akkor úgy is megszerzi ez a csaj is. Akkor meg tök mindegy, hogy én adom oda vagy más, ha úgy is az enyém lesz meg neki..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!