Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ez szerintetek?

Normális ez szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Teljesen ki vagyok akadva és érdekel hogy szerintetek ez rendjén van e!

Itt a gyakorin rengeteg olyat olvasok hogy 12-13-14 éves lányok kérnek vagy szexuális vagy párkapcsolati tanácsot!Számomra ez annyira meglepő és kiábrándító hogy az nem emberi!

Én nem becsmérelni akarom a szülőket,de egy GYEREK hogy engedheti azt meg magának,vagy ami rosszabb a SZÜLŐK hogy engedhetik meg neki hogy szexeljen és hogy ott aludjon egy 17-25 éves srácnál?

Én nem vagyok öreg(24),sőt konzervatív meg főleg nem,1-2 év múlva én is babázni szeretnék,de ha az én gyerekemnek 12 évesen eszébe fog jutni a szex hát menten agyvérzést kapok,és ezt nem lehet azzal magyarázni hogy ilyen gyorsan fejlődik a világ!Hova?Mert hogy nem a jó felé az biztos!

Értem hogy megy a szenny a tv-be,de úgy veszem észre a legtöbb szülő bele is sz*rik abba hogy a gyereke hol van meg mit csinál!

Az én anyukámék 12 évesen este 8ig engedtek el és csak 15 évesen nagy harc után engedték meg hogy egyszer egy hónapban elmehessek discoba....ment is a hiszti ezerrel,de ma már büszke vagyok rájuk hogy nem engedtek minden szart meg taknyos léttemre!

Azt írjátok meg nekem hogy ti ezeket hogy élitek meg szülőként és hogy próbáltok e egyáltalán tenni ellene,vagy ez így van rendjén?A még nem szülők véleménye is érdekel hogy ők mit szólnak ezekhez a dolgokhoz!És tényleg csak a normális válaszok érdekelnek,nem a kötekedések!

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 20. 11:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

18:31!

Azért írtam ki ezt a kérdést mert végleg kiakadtam egy 14 éves lányon aki azt írta túl van egy másfél éves kapcsolaton és most kezdett 3 hónapja egy újba!

Na már most akárhonnan számolom kb 12 évesnek kellett lennie hogy ez így kijöjjön!És nem hiszem hogy másfél év alatt a barátja csak fogta a kezecskéjét az utcán!Anya ezt megengedi?Szép!Egy 12 éves lány épp hogy menstruál sem testileg sem lelkileg nem fejlett egy kapcsolatra(Ahogy azt előzők közt írta egy kedves válaszoló),fel nem fogom anyáék hogy engedhetik ezt meg?(feltéve hogy a szülőket egyáltalán érdekli!)

Az más mikor 12 évesen az iskolában gumit meg betétet osztogatnak és felhívják a gyerekek figyelmét a nem kívánt terhesség megelőzésére vagy akármi....de mi majdnem hogy pironkodva ültük végig a felvilágosítást...nem hogy eszünkbe lett volna ilyesmi!A mai fiatalok meg kb erről kérdeznek...ha gumi nélkül szexelek egy szűz fiúval jobban élvezi?Vagy ha a számba élvez lehetek terhes?

szóval érted min akadtam ki?:)

2011. máj. 20. 19:49
 12/21 A kérdező kommentje:

Először is elfelejtettem MINDENKINEK megköszönni a választ...szóval Köszi!

Másodszor 19:47-nek!

A példám a barátnőmről...a szülők igazából "csak úgy" megcsinálták a lányokat,nem igen izgatta ha 14 évesen éjjel 1kor vagy reggel 6kor esett be az ajtón(megjegyzem a csaj NEM IVOTT,NEM CIGIZETT,NEM DROGOZOTT) és lám még is prostiként végezte 8 osztállyal!Nagyon sok múlik a szülőkön(nem minden)...mint már említettem nekem sokat kellett harcolni hogy bulizhassak stb amiért kb naponta 20szor átkoztam el őket és igen hazudtam is...de a felfogásom(vagy h mondjam) szerencsére mindig időben rakta helyre az eszem!DE azóta ugyan annyi és ugyan olyan jó vagy jobb buliban vettem részt mint amennyiből kimaradtam 14 évesen és most normális életet élek a vőlegényemmel,nem lettem egy lecsúszott prosti vagy egy kábszeres szingli anyuka aki kisiklott a szülő háttér hiánya miatt!:)Érted?:)

2011. máj. 20. 20:00
 13/21 anonim ***** válasza:

A 17:24- es vagyok. Valóban durván hangzik amit írtam , és így nem is érthetted, hogy miért gondolom így, de hidd el van alapom. Anorexiás voltam, és mentő vitt el a suliból, de a szüleim még akkor sem látták be , hogy gond lenne,a kezelést se akarták engedni, mert ők nem ilyen gyereket neveltek és a többi. Ha a barátaim és a háziorvosom nem állnak mellém, már rég egy temetőben feküdnék. Szóval én nyugodt szívvel szidom a szüleimet. Ja és ez egy nyilvános oldal , bárki írhat ide még egy boldog párkapcsolatban élő ötéves is.

És még valami, lehet, hogy te 13-14 évesen még azt se tudtad, hogy mi a különbség fiúk meg lányok között, de én nem egy olyan embert ismerek akik ennyi idős korukban találkoztak és még mindig együtt vannak, sőt az egyik ismerősöm már az esküvőjét szervezi azzal a sráccal akit még 8.-ban ismert meg.

2011. máj. 20. 20:54
 14/21 A kérdező kommentje:

17:24!

Nem bántani akartalak de a stílus nem épp olyan volt amilyennek kellett volna legyen!Megértelek hogy így nem sok "renoméjuk" maradt a szüleidnek,de ettől függetlenül a szüleid!Érdekes h azért "megszidod" őket mert az anorexiádat nem vették figyelembe,ha meg oda figyelnek és szóvá merik tenni hogy "taknyos kölyökként" ne tedd (még jobban) magad tönkre a piával meg a cigivel az már baj!Hát nem semmi!Én értem hogy nehéz "kamasznak" lenni,de hidd el szülőnek még nehezebb!Nagyon sok szülő felelőtlen és ezt sajna a gyerek sínyli meg(mint te is)!Ezért érdekelne hogy a szülők és annak készülők mit szólnak ehhez és hogy egyáltalán elgondolkoztak e már ezen!

2011. máj. 20. 21:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Én sem tartom helyesnek, de azt sem, hogy 24 éves létedre nincs jobb dolgod, mint ezzel foglalkozni.
2011. máj. 23. 15:58
 16/21 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Még is mivel kéne foglalkoznom 24 évesen?A discoval meg a drogozással?Vagy épp a körömágyam legyen érdekesebb téma?

Ha nem tetszik a kérdés nem kell rá válaszolni ennyire egyszerű!:)

2011. máj. 23. 18:22
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát eléggé unalmas életed lehet, ha nincs jobb dolgod, mint másokkal foglalkozni.

És ha nem tetszik a kérdés,akkor jogomban áll kultúrált körülmények között véleményt írni.

2011. máj. 23. 21:01
 18/21 A kérdező kommentje:

Szerintem meg neked unalmas az életed hogy ilyen primitív választ tudsz csak adni,pláne hogy nem is a kérdéssel kapcsolatos!És ez,hogy megnyugtassalak nem csak az én személyre szabott problémám,és nem csak engem érdekel,hanem jó pár embert!És úgy gondolom lehet hasznos kérdés a sok anyukának/apukának készülő embernek!

Neked jogodban áll válaszolni,nekem meg jogomban áll bármiről kérdezni szóval ha nem tetszik nem kell ide nézni!:)

Ja és biztos neked se valami pörgős az életed ha válaszolsz!:)....pfff

Mellesleg nem a kérdésem nem tetszik("Én sem tartom helyesnek,....") csak épp nincs más akivel kötözködhetsz,szánalmas!:)

2011. máj. 23. 21:35
 19/21 anonim ***** válasza:
De, pontosan a kérdésed nem tetszik. És lehet hogy te kötöszködésnek fogtad föl az egyszerű észrevételem, de mégis te vagy az, aki ezzel a nyilvánvalóan provokatív kérdéssel támadófelületet adsz. És képzeld, azért válaszolok, mert nem vagyok olyan primitív, hogy figyelmen kívül hagyjam ha valaki nekem szánja a mondandóját.
2011. máj. 24. 16:46
 20/21 A kérdező kommentje:

Úr isten...komolyan bánom hogy kérdeztem mert itt úgy látom sok a ..... és véletlenül se bírnak egy kulturált választ adni(tisztelet a kivételnek!!!!!)

Támadófelület?Még is melyik része?Szóval te egy "ilyen" szülő vagy akinek ez fájó pont?Érdekes az eddigi válaszolók nem találtak benne "támadó felületet"...!

Ja,tudsz olvasni?"Azt írjátok meg nekem hogy ti ezeket hogy élitek meg szülőként és hogy próbáltok e egyáltalán tenni ellene,vagy ez így van rendjén?A még nem szülők véleménye is érdekel hogy ők mit szólnak ezekhez a dolgokhoz!És tényleg csak a normális válaszok érdekelnek,nem a kötekedések!

Köszönöm a válaszokat!"

Te úgy érzed ez a kategória vagy?mert szerintem nem!!!!!!!ANNAK SZÁNOM A KÉRDÉSEM AKIT VALÓBAN A TARTALMA ÉRDEKEL NEM A "körítést" analizálgatja!....

2011. máj. 24. 17:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!