Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen engednéd meg a...

Hány évesen engednéd meg a lányodnak, hogy orr piercinget csináltasson?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 17:39
1 2 3 4
 21/35 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
19%

"Hát,egy "lila kakastaréjjal" biztos több esélye van egy állás interjún... "

Nem arról van szó, hogy úgy menne egy állásinterjúra. Hanem ha diákként így jönne haza.

"Mellesleg szerinted melyiket a gyorsabb,egyszerűbb eltüntetni: egy lila kakastaréjt,vagy egy testékszert?"

A lila kakastaréjhoz ez nullásgép kell, a testékszer nyoma ott marad. Miért jó, ha a nyelvén ott marad a lyuk?

"Amúgy manapság már a munkaadók nem rettennek el attól,ha valaki nem egészen természetesen néz ki!"

Akkor más körökben mozgunk, eddig minden multinál ahol dolgoztam, volt dress code.

De múltkor olyan kérdés is volt (itt vagy a munkahelyi terror blogon), hogy a cúúna gonosz mekibe nem akarták felvenni a ruhája meg piercing miatt.

Egyébként nekem tök mindegy, mindenki azt csinál magával amit akar (vagy amit a szülei engednek).

2011. máj. 18. 11:48
 22/35 anonim ***** válasza:
75%

Huh, az én anyukám akkor engedte meg a hugomnak az orr piercinget, mikor 14 éves volt. (ballagás után). Én is kb ennyi idős voltam, mikor csináltathattam a köldökömbe egyet. Anyu csak annyit kért a hugomtól, h mivel az arcán lesz a piercing, ne karikát rakasson bele, hanem valami szépet. Mondjuk egy követ. :)

Egyébként, rá kb 1 évre anyu is csináltatott magának egyet az orrába:))) Az a jó, h anyuval tényleg mindent meg lehet beszélni.. Sok mindent megengedett nekünk, bizonyos határokon belül. Így a mai napig nagyon közvetlen a kapcsolatunk vele..

Szerintem mindez azon is múlott, hogy nem korlátozott minket túlságosan kamaszkorunkban. Így mi is hasonlóképpen álltunk Őhozzá. Nekem Ő egy példakép... én is hasonlóképpen szeretném nevelni a gyerekeimet.. Lazán, fiatalosan, de mégis amikor kell, ott legyen a kellő szigor.

23/N

2011. máj. 18. 16:07
 23/35 anonim ***** válasza:
75%
Akkor majd állásinterjúra kiszedném azt a picike kis követ az orromból :)))
2011. máj. 18. 16:08
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

:) Nézd, nekem vállalkozásom van, de nem az alapján döntök az alkalmazottjaim felől, hogy van e piercingjük illetve tetoválásuk, vagy sem. Inkább elbeszélgetek velük, s abból rögtön kiderül, hogy alkalmas e a feladatra. Ha intelligens, okos, és talpraesett, akkor egy piercing mindezeket az adottságokat nem fogja "elvenni" tőle. Én azt mondom, hogy ha egy munkáltató ezzel nincs tisztában, az meg is érdemli a sorsát... :)

Mert bizony nem minden arany, ami fénylik... Magyarul a tökéletes külső, nem biztos, hogy egyben egy megbízható embert is takar...

23/n voltam

2011. máj. 18. 16:14
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

"Mellesleg szerinted melyiket a gyorsabb,egyszerűbb eltüntetni: egy lila kakastaréjt,vagy egy testékszert?"

A lila kakastaréjhoz ez nullásgép kell, a testékszer nyoma ott marad. Miért jó, ha a nyelvén ott marad a lyuk?

Ne haragudj, de ha egy lányról van szó, úgy gondolod, hogy a nullás gép tényleg megoldás a lila séró eltüntetéséhez? :) Egyébként, én eddig soha nem néztem bele egy alkalmazottam szájába se, hogy "nyelveket ki, had nézzem, van e rajta luk..) :) Érted ugye?

Én aláírom, h vannak munkahelyek, ahol nem elfogadható a testékszer. Viszont, akkor kiveszi és ennyi... senki nem fogja keresgélni a testén a lukakat. :)

2011. máj. 18. 16:20
 26/35 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
0%

16:14

Bocs, de én nem a pár fős kis BT-kre gondoltam ahol minimálbért + feketén zsebbe valamennyit kap az alkalmazott (aki vagy be van jelentve vagy nem), hanem a jónevű multikra, ahol a munka mellett a megjelenés is számít.

2011. máj. 18. 16:23
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

:) Már ne is haragudj, de mi alapján szűrted azt le hogy mennyit fizetek egy alkalmazottamnak? :)

Elég elszomorító és egyben nevetséges is, hogy mivel már nem tudsz normális érveket előhozakodni, inkább pocskondiázol, és téves elméleteket szülsz..

Egyébként, a húgom multicégnél dolgozik, és semmi gondjuk nem volt a piercingjével.

A másik, hogy a férjem (szintén multicégnél) vezetői pozíciót tölt be, és semmi problémája nincs egy piercinges emberrel. Természetesen vannak olyan részlegek (mivel ez egy gyógyszergyár) ahol nem lehet ilyesmit hordani, de azt normálisan és érthetően elmondják az alkalmazottaknak, és nincs belőle semmi gond. Munkaidőre kikerül a testékszer.. :) Ennyi

2011. máj. 18. 16:33
 28/35 anonim ***** válasza:
87%
Ha van egy vegyész vagy egy gyógyszerész diplomád, akkor nem fognak egy neves gyógyszergyárban sem problémát csinálni egy kis kőből.. :)
2011. máj. 18. 16:37
 29/35 anonim ***** válasza:
90%
Figyu igaz 13 vagyok 12 évesen anyám megengedte a koldok piercinget 14 éves lánynak te is megengedhetnek a orr piercing ami semmi nagy dolog mert hasonlo mint egy fulbevalo
2011. máj. 18. 21:32
 30/35 anonim ***** válasza:
87%

Jajj valaki de buta itt!

Mi az, hogy a nyelvén ott marad egy luk? Könyörgöm, 5 perc alatt beforr egy nyelvpc lyuka!!!

2011. máj. 19. 05:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!