Hány éves kortól engednétek piercinget/hajfestést/műkörmöt és járást?
Hajfestést engedném 15 éves korától (középsulitól), műkörömre nem hiszem, hogy olyan nagy szükség van. Illetve a piercinget nem támogatom.
A járást meg, hm... Ahogy jön, de ha lehet töltse be a 16. életévét :)
Szia!
Nekem először 14 évesen volt műkörmöm, akkor be is melíroztattam a hajamat (ballagásra) és köldök piercinget is csináltattam. 15 évesen befestettem a hajam, de megbántam, most már nincs se műkörmöm és nem is festetem a hajam. :)
16/L
Én nagyon jófej apa leszek már most tudom. és megtapasztaltam sok helyen h a gyerek azért lesz lehangolt zárkózott mert megfosztják attól amit akar.
Piercinget már akk amikor kikérné a tanácsom. mert nekem is van 7 nem válok meg tőlük. én már 16 évesen kezdtem el komolyan foglalkozni tetoválás és piercingek terén :)
Hát gondolom nem akar majd boszorkány műkörmöt de ha az kell neki legyen. amíg meg nem unná hordja :) Hajfestés szintén mikor jónak látja. Tanárokkal elintézném h ne érezzen emiatt hátrányt a gyerek.
18/f
Jaaj a járás, bocsi, lemaradt. 14 éves koromban már ismerkedtem/barátkoztam/beszélgettem fiúkkal, de csak 15 és fél évesen lett barátom. Nem bánom mert azóta is vele vagyok. :)
16/L -előző voltam-
Jah nekem is lemaradt a járás.
Hát ha olyan közegben van huzamosabb időt ahol beleszeret 1 fiúba és viszonozza ezt a srác is akk nem lenen kifogásom ellene. Úgyis 14-15éves kortól jönne ez. Nem 9-10
Swastika válasza:
Jah nekem is lemaradt a járás.
Hát ha olyan közegben van huzamosabb időt ahol beleszeret 1 fiúba és viszonozza ezt a srác is akk nem lenen kifogásom ellene. Úgyis 14-15éves kortól jönne ez. Nem 9-10
Szerinted ez a válasz hasznos.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:40
Hát ja...
Nekem van két lányom-ikrek-most 4,5 évesek.Nem vagyok olyan,aki megtilt bármit csak a tekintély kedvéért,de piercing,műköröm,hajfestés,járás 14 éves korig nuku.Aztán majd szépen lassan,a piercinget sztem 16 éves koruk előtt nem,műkörmöt normálisat-nem 5cm hosszút:)-,hajfestés szintén a szolidabb fajtából,úgy értem,h nem szeretném ha 15 évesen pl rózsaszínre festenék a hajukat.:)Járás meg majd ahogy alakul,de nem lesz "itt alszik a barátom" 14 évesen,az biztos.
Mondom ezt én,az apjuk sztem sörétessel fogja lesni a fiúkat,és van két bátyjuk is.:DDDD
Járás: 13 se voltam, amikor már jártam fiúval. Semmi nem történt, csak megfogtuk egymás kezét. Ehhez képest 17 voltam amikor elvesztettem a szüzességem a mostani férjemmel.
Piercing: 20 évesen lett köldök piercingem, de amikor második lyukat akartam a fülembe, anya nem engedte, de amint betöltöttem a 18at, másnap eljött velem kilövetni :)
Hajfestés: kb. 15 lehettem, gimis, de a 8ikos ballagásra bedaueroltathattam a hajam, hogy hullámos legyen, de aztán lenövesztettem.
Műköröm: Érettségire lett, aztán le se szedtem vagy 7 évig, amíg terhes nem lettem.
Kb. így nevelném majd a lányom is.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!