Hány éves kortól engednétek piercinget/hajfestést/műkörmöt és járást?
PC: 17,5
Hajfestés: 16
Műköröm: 16
Járás: 13. Nekem is volt semmi nem történt, de csak akkor ha felelősség teljes a lány.
nekem most lesz nemsoká (1-2-3 hét múlva) melíroztatva a hajam. piercinget nem akarok, műkörmöt majd kb. 5 év múlva, járás meg akármikor. :D
12L
háát, ha lesz lányom előre sajnálom XD én nemhiszem h tú engedékeny leszek, szal ha ez a honlap meglesz még akkor, akkor tuti megtalálom itt a 'segélykérését' XD
de kül
piercing : soha ( v ha már elköltözik )
hajfestét : ink ne, de ha nagyon akarja akkor olyan 17
műköröm : asse nagyon, v minimum 17 évesen
járás : ha télleg komoly, akk olyan 13-14 éves korától má lehet, de szigorúan látni akarom a pasit előtte, és beszélgetni vele :D xD
piercing: attól függ hová, ha az arcába akarná tetetni akk: 18 , ha mondjuk a köldökébe: 16
Hajfestés: 15
Műköröm: 15
Járás: amikor jön, mondjuk nem engedném a 12 éves lányomat egy 19-20 évessel járni, de szerintem aranyos ha egy kislány meg egy kisfiú "szerelmesek". Komolyabb kapcsolatra szerintem 16 év felett lehet gondolni. Bár nem tiltanám 14 évesnek sem, amíg látom, hogy jól viselkedik.
16/L és 45/anya
hello:) a lanyom 15 eves szulinapjara kapott orrba piercinget,16 evesen a koldokebe:)+1 tetko:)) a hajat nem engedtem festeni csak 16 ev utan szinezovel,gyonyoru a haja a festes tonkreteszi..jaras-15 evesen volt elso pasija:)aranyosak voltak:))de en amugy is laza vagyok:)szinten van piercingem es tetkom is akkor neki miert tiltsam:)
18/lany 38/anya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!