Hány éves kortól engednétek piercinget/hajfestést/műkörmöt és járást?
Am a hajfestést én 9 éves korától engedném, mert nem megy tőle tönkre... Most azt mondanátok, hogy de tönkremegy tőle, meg hogy milyen .... vagyok, de szinte mindenki vasalja a haját festés után, és a hajvasalótól megy tönkre... Nálam a járás tökmind1, de maradjon a járásnál, a pc: engedném ballagási ajándéknak...
műköröm csak akkor, ha rágja a körmét, és/vagy ronda neki (de nem lessz nagyy, mert kiszúrná vele a szemét) Szal azt is bármikor...
A smink.... Akkor kezdi, amikor akarja... Ha a barátnői égőnek fogják találni, akkor abbahagyja... Ha nem, akkor megtanul szépen sminkelni... (én 10 évesen már profin sminkeltem) ...
De am 1 gyerekes anyuka vagyok egy 9 éves tündéri leánnyal
pc: 14 az szerintem alap
hajfestés: szintén 14
műköröm: ha lehet akkor hanyagolja, de ha nem menne neki akkorse azokat a rikító saskarmokat -.-
járás: amikor barátja lesz(: nem tilthatom meg neki!
szerintem hülyeség h így évekhez kötjük. ink érettséghez kellene de ki ahogy gondolja(: én nem érzem magam jól, hogy a pc-t meg a műkörmöt nem engedik. de inkább a pc ami bánt, a műköröm hidegen hagy.. hajfestés 15 éves koromban volt de előtte is volt 1-2 tincs.. járás amiről tudnak az 14 évesen volt, de előtte is volt. 15 évesen jöttem össze a barátommal, most 16 vagyok. barátom most lesz 18. 8 hónapja vagyunk együtt. és anyu nem engedi, hogy például nála aludjak, mert ebben az időben már 16 évesen az ember nem szűz-.- ezzel teljesen egyetértek de mind1. a pc az nagyon hiányzik. tudom, h nem szép, de nagyon szeretnék!
16/L
Nekem 13évesen volt elöször bemellirozva szőkére a hajam.
14évesen lett meg az 1. piercingem.
14évesen szeptemberbe mikor középsuliba kerültem csináltattam egy ajak pc-t.Apa nem nagyon akarta de végül belement.
14évesen oktoberbe pedig befestettem az egész hajam sötétbarnára.Anya nem szólt rá semmit csak hogy ne legyen túl sötét,söt még ő festette be :).Apa meg nem szólt semmit.
Mükörmöt pedig nem akarok.
Amikor pedig összejöttem egy fiúval nem szóltak semmit csak felvilágosítottak.
Sziasztok.
Én mint gyerek, válaszolok, nekem a SZÜLEIM így engedik meg.
- hajfestés /melír csak/: 13
- járás /annyira nemvolt még hosszú/: 12
- műköröm: 13-14
- piercing-et meg nem engedik, azt semmiképsem. :D
Nálunk így alakulnak.
13 éves vagyok, most lesz majd műkörmöm (nem nagyon hosszú), melíroztatni nem szeretnék, piercing ráér bőven, járás sztem. szinte bármilyen korban megengedhető
Ha engem kérdezel:
hajfestés-14-
piercing-15-
járás-11-
műköröm-13-
pc: 14
hajfestés: 16
műköröm: 14
pasizás: 14
legalább is nekem ez a szemszögem. nekem így engedték meg :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!