Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól engednétek...

Hány éves kortól engednétek piercinget/hajfestést/műkörmöt és járást?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 19:22
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Én piercinget nem engednék,sem tetoválást,szerintem,ha addig megvoltak ezek nélkül a gyerekek,ne csak azért csináltassanak,mert menő.és szerintem a hajfestés olyan 16,5 évesen,a járás is olyan 15.de ha már tetoválást akar annyira,akkor valami szépet,nem olyan extrém dolgokat...piercing......hát....max köldök. műköröm szerintem már az igényes nem túl hosszú,hanem szép körmök már 14-15 évesen megengedhetőek...de inkább 16.
2010. szept. 8. 19:45
 32/40 A kérdező kommentje:

Am a hajfestést én 9 éves korától engedném, mert nem megy tőle tönkre... Most azt mondanátok, hogy de tönkremegy tőle, meg hogy milyen .... vagyok, de szinte mindenki vasalja a haját festés után, és a hajvasalótól megy tönkre... Nálam a járás tökmind1, de maradjon a járásnál, a pc: engedném ballagási ajándéknak...

műköröm csak akkor, ha rágja a körmét, és/vagy ronda neki (de nem lessz nagyy, mert kiszúrná vele a szemét) Szal azt is bármikor...

A smink.... Akkor kezdi, amikor akarja... Ha a barátnői égőnek fogják találni, akkor abbahagyja... Ha nem, akkor megtanul szépen sminkelni... (én 10 évesen már profin sminkeltem) ...

De am 1 gyerekes anyuka vagyok egy 9 éves tündéri leánnyal

2010. szept. 9. 18:05
 33/40 A kérdező kommentje:
Kijavítanám: A járást 14 évesen, de a szerelmet bármikor:P
2010. szept. 9. 18:06
 34/40 anonim válasza:

pc: 14 az szerintem alap

hajfestés: szintén 14

műköröm: ha lehet akkor hanyagolja, de ha nem menne neki akkorse azokat a rikító saskarmokat -.-

járás: amikor barátja lesz(: nem tilthatom meg neki!

szerintem hülyeség h így évekhez kötjük. ink érettséghez kellene de ki ahogy gondolja(: én nem érzem magam jól, hogy a pc-t meg a műkörmöt nem engedik. de inkább a pc ami bánt, a műköröm hidegen hagy.. hajfestés 15 éves koromban volt de előtte is volt 1-2 tincs.. járás amiről tudnak az 14 évesen volt, de előtte is volt. 15 évesen jöttem össze a barátommal, most 16 vagyok. barátom most lesz 18. 8 hónapja vagyunk együtt. és anyu nem engedi, hogy például nála aludjak, mert ebben az időben már 16 évesen az ember nem szűz-.- ezzel teljesen egyetértek de mind1. a pc az nagyon hiányzik. tudom, h nem szép, de nagyon szeretnék!

16/L

2010. nov. 1. 20:37
 35/40 anonim ***** válasza:

Nekem 13évesen volt elöször bemellirozva szőkére a hajam.

14évesen lett meg az 1. piercingem.

14évesen szeptemberbe mikor középsuliba kerültem csináltattam egy ajak pc-t.Apa nem nagyon akarta de végül belement.

14évesen oktoberbe pedig befestettem az egész hajam sötétbarnára.Anya nem szólt rá semmit csak hogy ne legyen túl sötét,söt még ő festette be :).Apa meg nem szólt semmit.

Mükörmöt pedig nem akarok.

Amikor pedig összejöttem egy fiúval nem szóltak semmit csak felvilágosítottak.

2011. jan. 1. 23:53
 36/40 Doddie válasza:

Sziasztok.

Én mint gyerek, válaszolok, nekem a SZÜLEIM így engedik meg.

- hajfestés /melír csak/: 13

- járás /annyira nemvolt még hosszú/: 12

- műköröm: 13-14

- piercing-et meg nem engedik, azt semmiképsem. :D

Nálunk így alakulnak.

2011. febr. 11. 21:19
 37/40 anonim ***** válasza:
szia én most kamasz sszemből írok neked nekem anyu már 11 évesen enngedte a műkörmöt nem nagy cucc a hajfestést 12 évesen piercinget 12 évesen járást 12 évesen
2011. júl. 14. 11:02
 38/40 anonim válasza:
én 12 vagyok és lesz orrpcm mert megengedik,és már régóta festetem a hajam :$
2012. márc. 17. 16:54
 39/40 anonim válasza:

13 éves vagyok, most lesz majd műkörmöm (nem nagyon hosszú), melíroztatni nem szeretnék, piercing ráér bőven, járás sztem. szinte bármilyen korban megengedhető

Ha engem kérdezel:

hajfestés-14-

piercing-15-

járás-11-

műköröm-13-

2012. okt. 23. 11:27
 40/40 anonim válasza:

pc: 14

hajfestés: 16

műköröm: 14

pasizás: 14

legalább is nekem ez a szemszögem. nekem így engedték meg :)

15/L

2016. ápr. 10. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!