Piercinget meg nem is akarok(mondjuk tetkót se:P).
Szóval a pc-t esetleg megengednék,de nem akarok szóval...:DD
12/L
2011. júl. 18. 10:52
2/21 anonim válasza:
Hallottam egy olyan esetet, amikor a strandon a kislány megkérdezte az ismeretlen nagylánytól, hogy mi az az undorító a hasában, és miért engedte meg, hogy odategyék.És ez nem a szülők véleménye volt, hanem egy annyi idős gyereké, aki még teljesen őszinte.
2011. júl. 18. 10:52
3/21 anonim válasza:
Nekem piercinget megengednék, de még nem akarok, tetkó 17 évesen csináltathatok és fogok is, nem egyet:)
13L
2011. júl. 18. 11:05
4/21 anonim válasza:
14 évesen kaptam az első tetoválásomat, a lapockámra egy kb 10 centis mintát (már ekkor is 182 centi voltam, szóval nem nőttem tovább). A következővel mégis vártam 3 évet, nem voltam annyira "besózva" mint az elsővel. Később pirszinget rakattam a köldökömbe, a nyelvembe, és az orromba is, persze nem egyszerre, később, amikor terhes lettem, a köldökömből és a nyelvemből kiszedtem.
A 17. szülinapom előtt. Anya nem örült apámnak tetszett.
Még szeretné majd valamilyent.
De van ismerősöm aki megbánta, hogy csináltatott. Ő a 18. szülinapjára kapta ajándékba az apjától.
18/L
2011. júl. 18. 11:14
6/21 anonim válasza:
jah, és lány vagyok 22, azóta majdnem diplomás, házas, aki esetleg az inteligenciával kötné össze a tetoválást :)
2011. júl. 18. 11:18
7/21 anonim válasza:
Tetkót semiképp nem engedné, de nem is akarok!
Köldök pc-t anyu megengedte, de nem akarok azt sem. A többit úgyszint nem engedi!
14/L
2011. júl. 18. 12:15
8/21 anonim válasza:
Nem tudom, soha nem kérdeztem őket erről, de szerintem nem engednék. Tök mindegy, mert nem is akarok egyiket se. 17/L
2011. júl. 18. 12:16
9/21 anonim válasza:
Fogalmam sincs, gondolom nem, de sose kérdeztem tőlük, együtt szoktunk beszélgetni hogy én sose akarnék egyiket se, és gusztustalannak tartom. Bár lehet, hogy a piercinget megengednék, de mivel nem akarok, nem érdekel.
16/L
2011. júl. 18. 12:44
10/21 anonim válasza:
18 éves koromig nem, mert nem engedi meg nekem (anyám). apámat még nem kérdeztem. pedig nekem tetszene egy ilyen piercing:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!