Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon furán hangzana? Megenge...

Nagyon furán hangzana? Megengedné? (lent)

Figyelt kérdés

Mit szólna ahhoz, egy fiú osztálytársam, ha megkérném arra, hogy öleljen meg(persze ha olyan helyzet adódna)?

Szerintetek nagyon hülyének nézne?

Ui.:nagyon odavagyok ezért a fiúért.

13/L

2010. nov. 22. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szerintem először nézd meg h vannak e jelek,amik arra utalnak hogy kicsit is tetszel neki.

amugy ha én odamegyek,és nagyon aranyos hangon mondom hogy : ölelj meg! akkor megölel.xD

2010. nov. 22. 20:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Most 7.-esek vagyunk. Az biztos, hogy 5.-ben tetszettem neki, de szerintem most már nem.
2010. nov. 22. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:

én is 7.es vagyok.^^(első voltam.)

mondjuk 5. óta sokat változhattál,de ha az osztályodban jó a baráti viszony,akkor ezt baráti ölelésnek is veheti.pl. nálunk nincs olyan lány aki járna a fiúkkal,ugyan is eléggé levannak maradva..:\

2010. nov. 22. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Van, mikor csak úgy megölelem a haverjaimat, ők meg csak visszaölelnek és elég vicces szitu tud belőle lenni:D

13/L

2010. nov. 22. 20:39
 5/11 anonim válasza:
Hónaponként szoktak lenni ilyen ölelés napok. Tehát, hogy ne tűnjön fel senkinek, mindenkit ölelj meg, egy ilyen ölelés napja van dumával. :)
2010. nov. 22. 20:43
 6/11 anonim ***** válasza:

nem hangzana hülyén.

én 8.-os vagyok.van egy osztálytársam akibe a fél suli szerelmes,de az osztályból csak nekem köszön öleléssel[mindenkinek puszival,csak engem ölel meg.:"D]pedig még csak 3 éve az osztálytársam.[:

szerintem menj oda és kérd meg,hogy öleljen meg,mert nagyon szükséged lenne rá.szerintem nem utasít el:)

13/L

2010. nov. 22. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Pár hete volt az ölelés világnapja...Ha aznap legalább 50 embert nem öleltem meg akkor 1et se...Amúgy minden hónap 21.én vannak kisebb ölelésnapok :D Kicsit le vagy maradva az ilyenekkel kapcsolatban azt hiszem,,Na m1,goo facebook és megérted :D

Én nem találnám furcsának,de szerintem ha jóba vagy vele és szépen megkéred akkor biztos megengedi,feltéve ha jóba vagytok.

2010. nov. 23. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem hangzana furán, a helyében nagyon örülnék :$
2010. nov. 23. 14:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Elég jóban vagyok vele. Ma pl.: odajött hozzám, és elkezdte simogatni a hátam(csak hülyülésből), én meg majd elolvadtam. Mondjuk így vissza gondolva elég hülye szitu volt, mert ő simogatta a hátam, én meg csak ültem tovább a padon nagy csendben. Tisztára leblokkoltam.
2010. nov. 23. 17:58
 10/11 anonim válasza:
Engem mindig kérnek,kérdeznek a lányok h öleljem meg őket,megölehetnek-e és én mindig igent mondok.F/14
2010. nov. 24. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!