Nagyon furán hangzana? Megengedné? (lent)
Mit szólna ahhoz, egy fiú osztálytársam, ha megkérném arra, hogy öleljen meg(persze ha olyan helyzet adódna)?
Szerintetek nagyon hülyének nézne?
Ui.:nagyon odavagyok ezért a fiúért.
13/L
szerintem először nézd meg h vannak e jelek,amik arra utalnak hogy kicsit is tetszel neki.
amugy ha én odamegyek,és nagyon aranyos hangon mondom hogy : ölelj meg! akkor megölel.xD
én is 7.es vagyok.^^(első voltam.)
mondjuk 5. óta sokat változhattál,de ha az osztályodban jó a baráti viszony,akkor ezt baráti ölelésnek is veheti.pl. nálunk nincs olyan lány aki járna a fiúkkal,ugyan is eléggé levannak maradva..:\
Van, mikor csak úgy megölelem a haverjaimat, ők meg csak visszaölelnek és elég vicces szitu tud belőle lenni:D
13/L
nem hangzana hülyén.
én 8.-os vagyok.van egy osztálytársam akibe a fél suli szerelmes,de az osztályból csak nekem köszön öleléssel[mindenkinek puszival,csak engem ölel meg.:"D]pedig még csak 3 éve az osztálytársam.[:
szerintem menj oda és kérd meg,hogy öleljen meg,mert nagyon szükséged lenne rá.szerintem nem utasít el:)
13/L
Pár hete volt az ölelés világnapja...Ha aznap legalább 50 embert nem öleltem meg akkor 1et se...Amúgy minden hónap 21.én vannak kisebb ölelésnapok :D Kicsit le vagy maradva az ilyenekkel kapcsolatban azt hiszem,,Na m1,goo facebook és megérted :D
Én nem találnám furcsának,de szerintem ha jóba vagy vele és szépen megkéred akkor biztos megengedi,feltéve ha jóba vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!