Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen név hangzana jól párom...

Milyen név hangzana jól párom vezetéknevével? :-)

Figyelt kérdés
Sehogy nem tudunk dűlőre jutni párommal a keresztnevek tekintetében:-( Van valakinek valami jól hangzó ötlete? A vezetéknév Fodor és a második keresztnév kislánynak Maja, kisfiúnak Norbert. Csak a legfontosabb, az 1. keresztnév tekintetében vagyunk tanácstalanok:-( Szóval segítsetek milyen nevekkel hangzana jól a Fodor ??? Maja és a Fodor ??? Norbert? Előre is köszi!
2011. máj. 14. 00:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Fodor Aliz. ? :)
2011. máj. 14. 00:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Simán a Fodor Maja,Fodor Norbert miért nem jó?Minek két név?Sosem értettem.Nekem is kettő volt,csak a tortúra volt vele,alig vártam hogy 18 legyek,és azonnal megszabadultam tőle.Azóta sem bántam meg,és egyáltalán nem hiányzik,pedig már 40 vagyok.Mindig is csak az első nevemen szólítottak,a másodikat írni kellett mindenhol,de senki nem hívott úgy,sőt alig tudta valaki hogy második is van.

Simán egy névre szavazok,a Maja is szép,és a Norbert is.

2011. máj. 14. 01:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Erika?
2011. máj. 14. 02:02
 4/6 anonim ***** válasza:

A második válaszolóval értek egyet. :)

Én is két nevet akartam a kislányomnak, de párom nem egyezett bele. Nem bántam meg, van beceneve így is éppen elég.

A Maja is és a Norbert is tök jó csak egymagában.

2011. máj. 14. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Fodor Barbara

Fodor Janka

Fodor Villő

Fodor Kinga

2011. máj. 14. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Sára, Fanni, Dávid,

de a 2. válaszolóval értek egyet, nekem is 2 keresztnevem van, de a 2. csak egy púp a hátamon

2011. máj. 14. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!