Jól hangzana kislányomnak a Haley név?
Figyelt kérdés
A kislányomnak valami ritka, különleges nevet szeretnék adni. Gyerekkoromban Amerikában éltünk és a legjobb lelki barátnőm neve Haley volt. (ejtsd: Héli) Gondoltam már rá, hogy róla nevezném el a lányomat. De jól hangzana? Vezetéknevünk Papp. (Ő a második gyerek, nagyobb lányom Kira) Esetleg milyen különleges nevek vannak még?2010. júl. 24. 12:52
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem anyakönyveztethető.
Hédi vagy Héla lehetne.
Nekem a Madlen (Madléna), Médea, Linett, Nerina, Ninett(a),... is tetszik.
3/13 anonim válasza:
Nem hangzana jól,de amúgy sem anyakönyvezhető.Nem tudom a régi magyar nevek tetszenek-e,azok között nagyon szépek és különlegesek vannak.Nekem tetszik a Rege és Édua-az ikreim-,Mikolt,Villő,Zille,Zselyke...nagy a választék.
És a Papp-hoz jobban is mennek mint egy anglomán név.
5/13 anonim válasza:
az én kislányom Héli,direkt egyszer anyakönyvezhetőre kértük, tehát Magyarorságon ő az egyetlen aki ezt a nevet viselheti, de ehhez is alaposan bizonyitható indok kellett.
A Haley -t szerintem igy irva el is felejtheted :-(
Hacsak nem tartoztok valamelyik nemzetiséghez
6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Nektek milyen indokotok volt? Ha nem rám tartozik nem muszáj felelni csak kiváncsi vagyok.
2010. júl. 24. 14:12
7/13 anonim válasza:
Ha egyszer anyakönyvezhetőnek kérték előtted, akkor szerintem nem is lehet azt adni így Héli formában. Haley-t tuti nem adhatsz hacsak nem angol, amerikai stb. állampolgár valamelyikőtök.
8/13 anonim válasza:
Szerintem úgy értette,h 1x,tehát egy alkalommal anyakönyvezhető,vagyis nem lehet automatikusan anyakönyveztetni,továbbra is kérvényezni kell.
9/13 anonim válasza:
Szerintem jól hangzik! Ne hallgass senkire, ha tetszik, ne itt járj utána, hanem az illetékes helyen!
10/13 A kérdező kommentje:
Erdélyben élünk, itt anyakönyvezhető a Haley. És szerintem is jól hangzik.
2010. júl. 24. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!