Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hangzana egy magyar...

Hogy hangzana egy magyar kislánynak az a név, hogy Emili?

Figyelt kérdés
Nekem annyira nagyont tetszik... Tudom, hogy a magyar megfelelője az Emília, de az nekem olyan vénkisasszonyosan hangzik. Általában nagyon nem tetszenek a külföldi nevek magyar fonetikával leírva, de ennél az egynél nem zavar a dolog. Szerintetek nagyon kitolás ez a név? Mondjuk második névnek valami klasszikusabbal párosítva?
2010. máj. 19. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Gyönyörű név,én úgy írnám hogy Emily.:)
2010. máj. 19. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

háát...

az a helyzet hogy hiába fogod Emilinek keresztelni mindenki Emíliának fogja szólítani. Mert azt szokta meg.

Inkább nevezd Emíliának és szólíthatod Emilinek az jobb.

De végül is Te döntesz.

2010. máj. 19. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Nekem az a hülye Emily Osment jut eszembe, ő meg irritál. Amúgy nekem az Emiliána tetszik, mert számomra sem az Emili, sem az Emília nem lányos.
2010. máj. 19. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Gyönyörű név ,csak az a lényeg,hogy stimmeljen a magyar vezetéknévhez.

Második névhez nem nagyon tudom eképzelni,mert kevés oyan keresztnév van,amelyikhez passzolna.Esetleg valami rövidebb névhez.

2010. máj. 19. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
A házunkban lakott Emili nevű kislány. Nekem tetszik ez a név. Azt viszont nem tudom, hogy i-vel, vagy y-al írták a nevét.
2010. máj. 19. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon édes név:) de tény, hogy mindenki azt fogja hinni, hogy Emília(bár szerintem az is nagyon aranyos és csajos) Viszont nem lehet Emilynek anyakönyvezni, mert fonetikusan kell leírni. Jenifer=Dzsenifer vagy Dézi..szal marad az Emili.
2010. máj. 19. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden mellébeszélés nélkül tetszik:)
2010. máj. 19. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon tetszik, és szerintem feltőttként is jó. Egyébként nekem amúgy is tetszenek ezek a rövid nevek. Pl.: Hédi, Molli
2010. máj. 20. 12:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

Mondjuk az Emili szerintem nem olyan rövid név, három szótag, szóval kimondva nem hangzik rövidnek.

2010. máj. 21. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!