Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen engednéd meg a...

Hány évesen engednéd meg a lányodnak, hogy orr piercinget csináltasson?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 17:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%
A közép iskolát már engedném,hogy az orrába valami ízléses kövecskével kezdje,de előtte semmi kép!
2011. máj. 17. 20:39
 12/35 anonim ***** válasza:
69%
sztem engedd meg neki
2011. máj. 17. 20:41
 13/35 anonim ***** válasza:
27%
Érettségi után, azt csinál, amit akar, addig kizárva. Szerintem nevetséges, hogy ezzel akarnak menőnek tűnni, meg feltűnési viszketegségük is van. Jobb iskolákban nem is nézik jó szemmel...
2011. máj. 17. 21:39
 14/35 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
30%

18 évesen azt csinál amit akar. Az alatt nem engedném.

Ami ollóval eltüntethető, pl. hülye frizura (de nem erős szőkítővel), rasztahaj, stb azt megengedném, de piercinget, tetoválást nem.

2011. máj. 17. 22:59
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Látom,elég kevesen voltunk fiatalok...

Ha tiltva van a gyerek,akkor annál jobban akarja,esetleg meg is romlik a szülővel a kapcsolata. Egy gyerekkel lehet kompromisszumot kötni- persze olyat,ami neki is jó(nem a várj míg nagykorú leszel)! Ha pl a 15. szülinapi ajándéknak beígérünk neki egy piercinget,azzal meg fog elégedni,de persze ki kell kötni,hogy valami normálisat válasszon,ne nagy karikát,hanem valami kis kövecskét.

Így a gyerek tudja,is biztosítva van,hogy "jó fej" szülei vannak,és több mindent meg fog beszélni a szüleivel,mint az a tini,akinek semmit nem engednek meg!

2011. máj. 18. 08:06
 16/35 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
0%

08:06

Igen, csak akkoriban a hülye hajviselet és az idióta ruha volt a legnagyobb gond. Most meg a piercingre, fültágításra és tetoválásra vágynak a fiatalok, nem gondolva arra, hogy egy állásinterjún később rontják az esélyeiket. Nagyon nem mindegy.

2011. máj. 18. 09:37
 17/35 anonim ***** válasza:
84%

Istenem, csak egy kis orr pc-ről van szó.. :)

Még jó, hogy az én szüleim nem ilyen prűdek.. :)

Én nyelvembe akartam csináltatni. Kiröhögtek és még pénzt is adtak rá - elvégre ígyis-úgyis megcsináltattam volna (mint mindenki más, aki akar valamit. És ha tiltják, csak még jobban akarja).

2011. máj. 18. 10:17
 18/35 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
0%

10:17

Könnyen lehet, hogy "csak" egy pici orrpiercing miatt nem vesznek fel egy állásra. Mert a gonosz munkaadók biza ilyen prűdek.

Amúgy meg inkább jöjjön haza a gyerekem lila kakastaréjjal mint nyelvpiercinggel.

2011. máj. 18. 10:47
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát,egy "lila kakastaréjjal" biztos több esélye van egy állás interjún... Mellesleg szerinted melyiket a gyorsabb,egyszerűbb eltüntetni: egy lila kakastaréjt,vagy egy testékszert?

Amúgy manapság már a munkaadók nem rettennek el attól,ha valaki nem egészen természetesen néz ki!

2011. máj. 18. 11:38
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
Az orrpiercinget fogja, és kiveszi...senki meg nem mondja, hogy volt neki. Tegyük fel, nem diákmunkát vállal, hanem már nagykorúként - ha annyira akarna akkor piercinget, megcsinálná. De a legtöbb fiatal 2-3 év után magától kiveszi. Megéri parázni?
2011. máj. 18. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!