Tinik. Mi a keresztnevetek? Meg vagytok vele elégedve?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 19:58
81/110 anonim válasza:
Dorottya vagyok háát nekem megfelel. A Dori-t utálom Dorka elmegy de a Doroty a falat kaparom. (bocs hogy elkéstem a válasszal)
83/110 anonim válasza:
nekem detta nikola nekem ez nagyon tetszik viszont jobban örülnék a csekkának na mind 1 15/L
84/110 anonim válasza:
Aliz vagyok, nagyon szeretem, kiskoromban is imádtam, nagyon örülök, hogy anyáéknak volt/van ízlése és ezt adták nekem.Néha becéznek:Lizi,Ali.
13/L
85/110 anonim válasza:
Márk. SZERINTEM EGÉSZ JÓ JÓL LEHET BECÉZNI A HAVERJAIMNAK :MARKENSTEIN VAGY MÁRKUSZ.
SZÜLEIMEK:Márkica márkuca na viszont ezeketutálom-
11/f
86/110 anonim válasza:
katalin de a családom szarcsimbóknak hív
87/110 anonim válasza:
Maya vagyok, j-vel írva utálom. Nem tudom, az valahogy nem illik hozzám. :D Amúgy kiejtve se szeretem, mert mindig a majonéz jut róla eszembe, ami hát nem a kedvencem. :D Nem igazán szeretem, ha becézik, de szoktak Maycának, Maycinak és néha Majkának hívni. Utóbbi elég bizarr, de úgy tettem szert eme becenévre, hogy egy barátnőm azt hitte, hogy csak leírva Majca, és valójában k-nak kell ejteni a c-t. :D
88/110 anonim válasza:
Dorottya.
Nem zavar különösebben. Dorcinak, Dorkának becéznek.
14/L
89/110 anonim válasza:
Nóra Netta..különösebb bajom nincs vele.
90/110 anonim válasza:
Dalma
nagyon szeretem szerintem ez is egy komoly név
csak azt nem szeretem benne hogy ismerek egy pár embert akit így hívnak és szerintem nem viselkednek a névhez méltón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!