Tinik. Mi a keresztnevetek? Meg vagytok vele elégedve?
Szandra vagyok:) nem Alexandra :) anno anyuéknak kellett engedély,és 3 napig névtelen voltam :D Ha a Szandrát nem engedték volna, akkor Petra lettem volna :)
19/L
Dóra vagyok :)
Nagyon szeretem, mert mert :D Becézve jobban szeretem, mert a Dórát túl komolynak tartom magamhoz képest.Örülök nagyon, hogy ez lett a nevem!! :)
13/L :)
Kitti. Nincs bajom vele, csak annyi, hogy nem passzol hozzám. Az összes Kitti ismerősöm nagyjából velem egyidős, és mindegyikük teljesen más, mint én. A Kitti olyan túl lányos, csinos név, valaki olyan, aki sokat ad a külsőségekre, olyan tökéletes. Én meg véleményem szerint messze vagyok a tökéletestől. :) Becézni a rövidsége miatt nem lehet nagyon, esetleg Kitta (az jöhet) Kittu (amit utálok). A Kittikétől pedig falra mászok.A lányomnak nem adnám ezt a nevet. :) Ha választhatnék Anna/Panni lennék, bár női nevek közül nincs sok kedvencem. Férfi névként a Marcell a kedvencem. :)
18/L
én András vagyok és nagyon szeretem:D
pont illik rám és fiatalnak és öregnek is megfelel mint a Péter,István,Tamás,Pál stb.Ha lesz gyerekem és fiú lesz biztos h Andrásnak fogom nevezni:Dapám is majdnem az.ő Endre:D
és a jelentése a legjobb:D:férfi,férfias
Dóra
És nagyon szeretem, mert nem sokat ismerek... és am én is jobban szeretem a Dóri-t az olyan ... olyan mint én !!XD XD 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!