Tinik. Mi a keresztnevetek? Meg vagytok vele elégedve?
Boglárka.
Többnyire szeretem, de inkább Bogiként szeretem. Ha Boglárkának hívnak nem szeretem, az komolyan hangzik és komoly is a személyiségemhez:D
16/L
Orsolya.
Nem szeretem. Főleg ha Orsikának becéznek. Azt gyűlölöm, mégsem tudom az embereket leszoktatni róla. Amikor valami felnőtt szól hozzám(orvos, tanár,stb) és valami komolyt akar mondani és nekiáll: Nos, Orsi... Azt olyan megalázónak érzem... Tök hülye nevem van. Viszont én vagyok az első a faluban, akit így neveztek el. Ezen kívül semmi pozitívat nem találok benne.
Kösz, hogy kiönthettem a szívemet.
17/l
Nekem is Boglárka a nevem de jobban szeretem én is a Bogit:)
Bár engem nem szoktak úgy hívni, hogy Boglárka:)
De amúgy nagyon szeretem a nevem:D
13/L
köszönöm az eddigi válaszokat:D azért nagyjából meg vagytok elégedve úgy látom
Én Enikő vagyok, nincs bajom vele
de utálom ha mások szidják:(
Én is Enikő vagyok.Az Enit szeretem,az Encsi is elmegy,de az h Enikő...Fújj.nekem nagyonnemteccik.Mondjuk avval szoktam magamat nyugtatni h még mindig jobb mintha Erzsébet vagy Mária lennék.
13L
Zsófia vagyok, bár az a-t mindig mindenki lehagyja. Régen nem szerettem, de már megszoktam, illik rám.
Azért én sem utasítanék vissza egy Hella vagy Kamilla nevet :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!