Szépnek tartod magad, meg vagy elégedve magaddal? Visszajelzések alapján szép vagy? Hogyan öltözködsz? Sminkeled magad?
Én rondának és kövérnek tartom magam, persze mindenki más meg azt mondja hogy tök szép vagyok. -.-" Én eléggé lányos lány vagyok szóval nálam nagy favorit a magassarkú (persze max. 1 héten 1x)meg a szoknya. Sminkelni is szoktam de csak spirál, cerka meg szájfény. És ennél többet nem is fogok. :)
14/L
Nem sminkelem magam 14/f
És nem értem mire jó mert nem leszel tőle szebb és a fiúknak se tetszik
Én nem sminkelem magam, anyagi gondok miatt tré az öltözködésem, de mindenki azt mnondja h szép vagyok, nincs szoknyám csak nadrág edzőcipő nagy pulcsi, mint egy 12 éves fiu kb:D sajnos:(
hogy szépnek tartom e magam? hát annyira nem, de sztem nem vagyok csúnya ha lehetne én csak az orromon váltooztatnék, az se nagy csak a formája nem tetszik
18L
Nem tartom magam szépnek de megbékéltem magammal. Minek idegesítsem fölöslegesen magamat? Hűű az öltözködés az "igénytelen". Nemtudom mi a divat és megmondom h nem is érdekel. Ha a félrenyalt hajú pálcika ember a divat akk kösz nem kérek belőle. Mondjuk nem vagyok én sem vmi vastag de nem reklámozom. A méretemnek megfelelő ruhát hordok és nem szándékosan sűk ruhákat... Ja és farmert szoktam felvenni meg épp olyan pulóvert amit kiveszek a szekrényből :D
17/F
Én normálnak tartom magam, de már komolyan nem tudom mit gondoljak.
A mi sulinkban az a divat, hogy mindenki mondja mindenkinek, hogy szép-e vagy csúnya. Hát én fele-fele arányban kapom. Csak a magasságomon változtatnék,m eg jó lenne tudni, hogy a mellem meg nő-e valaha.Anyagi gondok miatt mostanában nem nagyon kapok ruhát. Van 3 nadrágot , 3 pulóverem, meg vagy 13 pólóm, abból sok van. Egyszerű fekete vagy mintás druhákat veszek fel, lapos talpú csizmával vagy sportcipővel.14/L
Én sem tartom magam se csúnyának, se túl szépnek. Van, aki szerint bűnronda vagyok, mások szerint szép, ők szerencsére többen vannak:) Sminket csak szempillaspirált használok, a hajamat kiengedve vagy oldalrakötve hordom és általában valami egyszerű pólót hordok hosszú nyakláncokkal, csőfarmerrel. Kintre télen meg szövetkabát+mintás sál+bakancs
13/L
Átlagnak tartom magam, a szemem színe szerintem szép! Csőnaci, meg ing+pulóver. Térdfölé érő csizba, ha nagy hó van akkor bakancs (jobbnak tartom). Hajamat összefogom, vagy kivasalva kiengedem. Nem sminkelem magam, nem akarom 14 évesen még ezt. A szemöldököm szemöldökceruzával áthúzom, mert nagyon halvány. Mindössze ennyi.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!