Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szépnek tartod magad, meg...

Szépnek tartod magad, meg vagy elégedve magaddal? Visszajelzések alapján szép vagy? Hogyan öltözködsz? Sminkeled magad?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 14:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Nem tartom magam túlságosan szépnek, de úgy érzem reálisan látom önmagamat.Tudom, mi az amit jobb, ha elrejtek (márha el lehet) és tudom mi az, amit ki kell emelni, mert szép.E szerint próbálok öltözködni, sminkelni stb.Szóval igen, szoktam sminkelni!:)

Teljes smink egy héten max. 3-4x van rajtam.Ez alapozóból, púderből, szempillaspirálból, átlátszó szájfényből áll, esetenként barna szemceruza vagy barackos árnyalatú szemhéjpúder.

Az, hogy sminkelem-e magam és, hogy attól függ, mit veszek fel.Az én stílusom kombinált egy kicsit.

Imádom a csajos ruhákat, pl. a hosszított derekú felsőt, cicanacit, tapadósabb farmert, nőies felsőket, magassarkúkat ("csak" egy magassarkúm van, a csizmám, aminek 6centis a sarka, nem kell nagyobb, mert abban már nem tudnék menni).Ugyanakkor szeretem az egyenes, kicsit bővebb szárú nadrágokat, lazább pólókat, nagy kendőket, sportcipőt is.

Ha épp csajosabb hangulatom van, akkor sminkelek is, ha sportosabban, lazábban öltöztem, akkor nem igazán sminkelek max. korrektor és spirál.

Nem ragaszkodok a sminkhez, smink nélkül is simán kimegyek az utcára, egyáltalán nem érzem magam kellemetlenül miatta:D

A hajamat vasalom, de le kellene szokni róla, vagy legalább beállni a heti 2 vasalára (mivel 2x mosok hajat, így utána másnap reggel vasalnám ki csak).

Legtöbbször ki van engedve a hajam, mert így szeretem a legjobban, de szoktam néha variálni.Összefogom oldalra, lófarokba, vagy felkonytolom, csak a felső részét fogom össze, az alja ki van engedve meg ilyenek.

A visszajelzések változatosak.Vannak akik szerint szép vagyok, vannak akik szerint kevésbé, de én már rég nem foglalkozom ezzel.Mindenkinek úgy sem tudunk megfelelni, akkor meg inkább azt tartom szem előtt, hogy magamnak megfeleljek és jól érezzem magam.

15/L

2010. dec. 21. 16:54
 12/24 anonim ***** válasza:
78%

Álltalában átlagosnak látom magam,de elég sok hibát tudok magamon mutatni ha tükörbe nézek.

Nem sminkelem magam..vagy hát a szájfény sminkelésnek számít meg a körömlakk?? :)

Aki megismer vagy egy hétig velem van azonnal rájön,hogy ruha/táska/pénztárca/öv/karkötő/fülbevaló/sál függő vagyok :D

Sajnos :(

Imádom a kiegészítőket.

Nem vagyok divatmajom,de azért mostani cuccaim vannak.

A passzos csőgatyákat nagyon szeretem,de csőgatyám kivül nem veszek fel más gatyát (meghát tesin/edzésen persze mást veszek).

Nagyon szeretem a kendőket és a sálakat..

Mindig a ruhámhoz illő kiegészítőkkel vagyok megáldva..

És nem vagyunk gazdagok csak okosan osztom be a pénzt amit ruhára kapok.. minden turkálóba bemegyek és amit olcsón megkapok és jóminőségű megveszem amit nemkapok meg azt meg pesten vagy szegeden szerzem be (ez sajna ritka)

Ja meg a kalapokat is kezdem megszeretni a sapkákat emg szint imádom.

Nem vagyok plázapicsä..csak szeretek öltözködni és imádom a kiegészítőket :)

A hajam.

Hát nagyon hosszú szőke göndör hajam van..

vagy kiengedve van

vagy kivasalva (egy élet kivasalni,mégis sokat van így)

vagy sima lófarok

vagy konty

vagy odlalra csatolva

Mivel a hajamra vagyok szinte a legbüszkébb meg a szememre így azt mindig szeretem ha rendben van.

A visszajelzések alapján szépnek tartanak vagy inkább kedvesnek,nemtudom (:

Nem öltözöm kihívoan..szóval nem hiszem,hogy ez miatt.

Mondjuk azthiszem egyszer mikor szakítottam a barátommal azt mondta,hogy nembaj úgyis csúnya vagyok.

Szóval nem vagyok mindenkinek szép,a saját szememmel sok hibát látok magamon.

Te mit gondosz magadról? :)

2010. dec. 21. 17:26
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

Nem sminkelem magam, de mondtak már rám mindent: az aranyostól kezdve a szépen keresztül rondáig... Mindent.

Úgyhogy fogalmam sincs, hogy milyen vagyok. Tükörben is egyszer szépnek, de máskor meg rondának látom magam.

A saját ízlésem szerint öltözködöm: bőszárú gatyák, garbók, hosszított pulcsik.

16/l

2010. dec. 21. 17:43
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

Nem tartom magam szépnek..Sőt, inkább rondának. Nem vagyok megelégedve magammal, csak az orrommal mert pici és nem görbe. =) Ronda az arcom, titkárnő fejem van a szemüvegemtől (szeretem, csak nem akkor, ha rajtam van...), ilyen patti szerű bigyók és miteszerek vannak az arcomon, hiába használok arctonikot és megyek havonta kozmetikushoz, meg széles vagyok... Szóval mindenemmel bajom van.

Azt mondják, szép vagyok, de én nem hiszek nekik. Szerintem csak azért mondják és írják, mert nem akarnak megbántani, pedig tudom magamtól is, hogy ronda vagyok.

Öltözködésem mostanában egyenesszárú farmer, ha kicsit melegebb van, akkor vastag harisnya +lábszármelegítő + szoknya, mert imádom a szoknyákat és a cicanadrágokat. Pólóimnak kb. 95%-a fekete, mindegyik mintás, de nem olyan nagyon, hosszú nadrágjaim sötét egyenesszárú farmerek, csőnadrágot nem is akarok..Brrr. Pulcsiim bő zipzárosak, de van egy ilyen selyemszerű fekete Benchem. Cipőm télre csak egy van, az ilyen tornacsuka szerű, bőr, vádliközépig ér és fekete. Kiegészítőket nem szeretem, csak a fülbevalókat, nyakláncokat és azokat a kesztyűket, amik csak az ujj elejéig érnek.

Nem sminkelem magam, érdekes is lenne 11 évesen... Szebb úgyse lennék tőle, nem is értem, hogy azok a lányok, akik természetesen is szépek, miért hiszik azt, hogy szebbek egy kis szempillaspiráltól vagy szájfénytől.

2010. dec. 21. 18:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm, érdekes kérdés.

Mint a válaszolók nagy többsége, én is azoknak a táborát erősítem, akik van amivel meg vannak elégedve, és van amin változtatnának.

Mióta lecseréltem a szemüvegemet kontaktlencsére, kezdem egyre jobban elfogadni magam. Azelőtt mindenki letitkárnőzött, nagyon ki voltam ettől borulva. Mióta kontaktlencsém van, egy ilyen megjegyzést sem kaptam. :) Azonban az orrommal sehogysem tudok kibékülni, elég nagyocska és van egy kis púp rajta. Igaz, csak oldalról látszik, szemből nem.

Összességében egy átlagos lány vagyok, átlagosan öltözködök, viselkedek.

Ami a sminket illeti, csak szempillaspirált használok, meg néha egy kis korrektort, ha muszáj. :) Különleges alkalmakkor jöhet egy szolídabb smink is szemhéjpúderrel,alapozóval és tussal kiegészítve. :)

Remélem előbb utóbb sikerül elfogadnom magam olyannak, amilyen vagyok, a mások véleményére magasról teszek, csak a hozzám közel álló személyek tanácsait fogadom meg. :)

15L

2010. dec. 21. 20:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán tartom magam szépnek.Sőt...véleményem szerint ronda,és kövér vagyok.A visszajelzések ennek pont az ellentétét mutatják.:/

Öltözködés.Hm.Általában lehippiznek.Szerintem ez sok mindent elmond.

A hajam az hosszú göndör.Nem sokára rasta leszek.:)

Sminkelni azt mindennap szoktam.

Alapozó+szemhéjpúder az alap...plusz spirál.

Buliba meg minden :)

2010. dec. 21. 20:48
 17/24 AnonymusAnonymus ***** válasza:
100%

-Háát... Szépnek éppenséggel nem tartom magam, de ronda sem vagyok. :)

-A patijaimmal nem vagyok megelégedve (sok, de kevésbé látszóak, brrrr)... :S

-Hmm... Az osztályból 1 fiú szerelmes (volt, vagy most is az) belém. Kiskoromban, mikor nem voltam szemüveges, sokan megdicsérték a kék szemeimet... :D

-Az öltözködésem átlagos.

-Huh... Nagyon ritkán, pl.: szilveszterkor, lányos bulikon, amikor nem feszengek.

Remélem, elég (,de nem túl) kimeríőek voltak a válaszok... :D

13/L

2010. dec. 22. 15:47
 18/24 anonim ***** válasza:

Én megvagyok elégedve magammal. Tudom, hogy nem lehetek másmilyen, ilyennek születtem, úgyhogy megpróbálom abból kihozni a maximumot, amit kaptam :)

Az arcomat szépnek tartom...Bár elég nagy fejem van, és szív alakú, de szerintem szép...Az orromért nem vagyok oda, de azért nem bűnronda. A szemem színe elég közönséges, mégis sokan azt mondják, hogy nagyon szép. A szám elég pici [mármint külsőleg...xD], úgyhogy megpróbálom mindig "kinyomva" tartani, akkor valamivel nagyobb :D Pattanásaim hál' istennek nincsenek [kop-kop], csak mitesszerek az orromon. Szóval olyan átlagos inkább, de én szeretem a fejemet összeségében!! :D

Az alakom az, amivel nagyon nem vagyok kibékülve :S Fogynom kéne, méghozzá szerintem elég sokat, mások szerint max 3 kg-t [:OOOOO] Bár nem vagyok brutálisan kövér, főleg, mert nálam nem olyan, hogy ez meg ez a testrészem orbitálisan nagy, hanem egyenletesen van mindenhol zsír, bár azért a hasam kicsit többet kapott, mint a többi :D

De teszek ellene! 1 hónapja fogyózom, 4és fél kg-t fogytam eddig, és nagyon remélem, hogy a szülinapomra [márc. 4] valahol 53 és 57 kg között leszek :)

Amúgy szerintem jó lenne az alakom pár - kgval. Tipikus "női" alakom van, tehát látszik, hol a csípőm, és hol a derekam.

A hajam...na, azt nagyon imádom =) Olyan, hogy felül középszőke színű, alul pedig világosbarna, mindenki azt hiszi, hogy be van festve, pedig ez így természetes. Vagyis felül kiszívta a nap, de mindegy [amúgy szőkésbarna, de inkább szőke vagyok]

+ göndör is a hajam, így az utcán leállítgatnak az emberek, és megdicsérik :) Mások meg azt hiszik, hogy be van daueroltatva.

Meg kb 3x annyi hajam van, mint egy átlag embernek, amit nem különösebben kedvelek, tervezem is, hogy a szünetben kiritkíttatom, mert ha kiengedem, szálldos, meg nagyon dús... meg vékonyszálú is, tehát na...:D

De kiszoktam vasalni, kb havi 2x-3x, úgy nekem jobban tetszik =)

13,5/L

2010. dec. 22. 17:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon vagyok magammal megelégedve. Főleg az alakommal. Kb. 5 kilót fogyhatnék szerintem...

Visszajelzések alapján szép vagyok. Főleg az arcom. Egyszer megállított egyik lány a suliból ( egy évvel idősebb nálam) hogy milyen szép vagyok!. :o És azóta már többször mondta. ...

Farmer veszek fel, különböző pólókkal, de elég gyér a ruháim száma... Nadrágom például 1 db van összvissz... Tudom hogy nem ez a lényeg ha valakinek tetszem, de akkoris zavaró :(

Nem sminkelem magam, szerintem korai lenne, és csak nyűg az egész... Reggel bíbelődni vele, meg aztán este is a lemosással... pff... nem kell ez nekem. És írták sokan, és mondták is nekem fiúk hogy higyem el nem szép fiatalon a smink... : $ meg hogy semmi értelme ilyeneket is mondtak. A fiúknak tényleg nem az számít hogy kin van több smink . :$

13/l

2010. dec. 23. 17:43
 20/24 anonim ***** válasza:

A fíúk szerint én szép wok...(=

szerintem én szép wok

2010. dec. 25. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!