Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik. Mi a keresztnevetek?...

Tinik. Mi a keresztnevetek? Meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 19:58
 51/110 anonim ***** válasza:
85%
Úristen, akkor inkább meg se mondom, hogy nézek ki XD
2011. máj. 21. 18:08
 52/110 anonim ***** válasza:
85%

Nekem a Blankáról, egy táj jut eszembe, amin lovak vannak..nem tudom miért!!:))

"LOOOOOL-os voltam"

:)

2011. máj. 21. 19:06
 53/110 anonim ***** válasza:
85%

Megint a Blanka vagyok xD.

Megkérdeztem barátnőmet a nevemről és ő azt mondta, szerinte olyan, mintha egy pálinka neve lenne. Akkor én szerintem sehol nem vagyok a gyümölcsömmel... x'D

2011. máj. 21. 19:20
 54/110 anonim ***** válasza:
81%
Blanka-szerintem állati szép neved van,az én lányomat tuti így fogják hívni. :)
2011. máj. 21. 19:50
 55/110 anonim ***** válasza:
74%
Örülök, hogy tetszik, meg mindenhol mondják, hogy ,,Jaj, de gyönyörű neved van" (lehet, mert két keresztnevem van, Blanka Felícia) De ha választanom kell, egyértelműen a Felíciát választom. A Blanka valahogy olyan... Furcsa xD Pálinkamárkás gyümölcsös. Pláne azt rühellem, hogy 'Blaniznak' ami szerintem a leggázabb becenév a világon... Az egyetlen becézési forma, amit elviselek az a 'Blankacsú' bár az sem mondható normálisnak :D
2011. máj. 21. 21:14
 56/110 anonim ***** válasza:
74%

Cintia de nagyon UTÁLOM

HA LEHETNE AKKOR NEVET VÁLTOZTATNÉK

XDXD

14/L

2011. máj. 22. 10:41
 57/110 anonim ***** válasza:
74%

Edina a nevem.Régen nagyon utáltam,mostanra már kibékültem vele.Lányomnak viszont nem adnám. :)

Amúgy Blanka:szerintem nagyon szép neved van,tetszik benne,hogy ritka,én pl. egy Blankát se ismerek. :-)

15/L

2011. máj. 22. 11:48
 58/110 anonim ***** válasza:
81%
Tímea- régebben Orsolya vagy Viki szerettem volna lenni,de már megszerettem. :)
2011. máj. 22. 11:59
 59/110 Lollipop Girl ***** válasza:
74%

Engem Szabinának hívnak.Régebben nem szerettem benne h nem lehetett becézni.Mostmár sokan becéznek pl.:Szabinka,Szabinca,Binka,Dinka,Szopcsi meg ilyenek.A becézések nem igazán jönnek be de akik így hívnak azoktól jól hangzik.Megszerettem az évek során és már illik is hozzám.Szeretem és ha lányom lesz lehet h ez lesz neki is a neve bár nem biztos.:)

15/L

2011. máj. 22. 15:01
 60/110 anonim válasza:
83%

Gabriella. Régen egyszerűen gyűlöltem, lehet azért is mert mindenki Gabinak szólított. Én viszont a Gabicát szeretem.

Azért is problémás név, mert hosszú. És több eset is volt már arra, hogy nem tudták kimondani :D :D

2011. máj. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!