Tinik. Mi a keresztnevetek? Meg vagytok vele elégedve?
Éva, és nem igazán tetszik, túl komolynak tartom magamhoz képest (apa Emesét akart - a vezetékneve,hez pöppet gáz lenen az Emese -, anya meg Rebeka és Éva közt vacillált - nincs Rebeka személyiségem, akármennire szép is. Jó, hogy Éva lettem). Az Évit viszont szeretem, így mindenkitől azt kérem, így hívjon.
22L
Nikoletta :)
Régebben nem tetszett. Mára már megtetszett. Jobban szeretem ha becéznek,pl: Niky,Nikolka,Nikus
14L
Éva nekem is... régen nem annyira szerettem, mert unalmasnak tartottam... Vivien vagy Adrienn szerettem volna lenni... :D meg a sailoor moon korszakban Báni :D
De végül is jó... mert nem feltűnő, nem nagyon lehet vele csúfolódni...
általában Évának szólítanak, néha Évinek, néhányan meg Vicának... az egyik tanárom mindig Écinek hívott... utáltam :D igazából kinek hogy tetszik... nem szoktam mondani, hogy melyiket használják...
22 l
Georgina
becézések: Gina, Nina
Már kibékültem vele, de régen nem igazán szerettem, mert hosszú, és túl arisztokratikus a hangzása :(
Szívesen lennék Léna vagy Aliz :))
13/L
én Laura vagyok...nekem egyáltalán nem tetszik olyan nemistom ronda vagy nemtom hogy írjam...
jobban tetszene a Kiara vagy Liána.
L/18
Rebeka és tetszik, szeretem.
17 évesen lett egy lányom: Amarillisz Anna.
Ráhel, zsidó név, bár én nem vagyok az és sokszor hibásan, Ráchelnek vagy Rachelnek esetleg Rahelnek írják. A becézéseit kifejezetten gyűlölöm, amit mások jól ki is használnak. Szerintem illik hozzám, és nem tudom elképzelni, hogy más nevem legyen, már megszoktam, de ettől függetlenül néha gyűlölöm. A 2. nevem Anna, ami nagyon nem illik rám...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!