Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik. Mi a keresztnevetek?...

Tinik. Mi a keresztnevetek? Meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 19:58
 61/110 anonim válasza:
81%
Indiána...(Indi) nem nagyon szeretem :)) Van ettol sokkal szebb nevek,peldaul: Evelin,Noemi...
2011. máj. 22. 15:28
 62/110 anonim ***** válasza:
81%
Georgina(Gina) Hát nem igazán szeretem:/
2011. máj. 22. 15:39
 63/110 anonim ***** válasza:
81%

Éva, és nem igazán tetszik, túl komolynak tartom magamhoz képest (apa Emesét akart - a vezetékneve,hez pöppet gáz lenen az Emese -, anya meg Rebeka és Éva közt vacillált - nincs Rebeka személyiségem, akármennire szép is. Jó, hogy Éva lettem). Az Évit viszont szeretem, így mindenkitől azt kérem, így hívjon.

22L

2011. máj. 22. 15:45
 64/110 anonim ***** válasza:
81%

Nikoletta :)

Régebben nem tetszett. Mára már megtetszett. Jobban szeretem ha becéznek,pl: Niky,Nikolka,Nikus

14L

2011. máj. 22. 19:18
 65/110 anonim ***** válasza:
81%

Éva nekem is... régen nem annyira szerettem, mert unalmasnak tartottam... Vivien vagy Adrienn szerettem volna lenni... :D meg a sailoor moon korszakban Báni :D

De végül is jó... mert nem feltűnő, nem nagyon lehet vele csúfolódni...

általában Évának szólítanak, néha Évinek, néhányan meg Vicának... az egyik tanárom mindig Écinek hívott... utáltam :D igazából kinek hogy tetszik... nem szoktam mondani, hogy melyiket használják...

22 l

2011. máj. 22. 21:13
 66/110 anonim válasza:
81%
Lilian (Lili), nagyon szeretem, mert egyedi. Nem sok ember rohangál ilyen névval. Annak idején anyuméknak külön engedélyt kellett kérni hozzá. Sokkal jobban tetszik, mintha csak simán Lili lennék. Van benne magas és mély magánhangzó is, és ettől olyan dallamos lesz. Tényleg nagyon szeretem :)
2011. máj. 22. 21:27
 67/110 anonim ***** válasza:
81%

Georgina

becézések: Gina, Nina

Már kibékültem vele, de régen nem igazán szerettem, mert hosszú, és túl arisztokratikus a hangzása :(

Szívesen lennék Léna vagy Aliz :))

13/L

2011. máj. 22. 22:06
 68/110 Klayura válasza:
85%

én Laura vagyok...nekem egyáltalán nem tetszik olyan nemistom ronda vagy nemtom hogy írjam...

jobban tetszene a Kiara vagy Liána.

L/18

2011. máj. 23. 00:03
 69/110 anonim ***** válasza:
81%

Rebeka és tetszik, szeretem.

17 évesen lett egy lányom: Amarillisz Anna.

2011. máj. 23. 12:26
 70/110 anonim ***** válasza:
81%

Ráhel, zsidó név, bár én nem vagyok az és sokszor hibásan, Ráchelnek vagy Rachelnek esetleg Rahelnek írják. A becézéseit kifejezetten gyűlölöm, amit mások jól ki is használnak. Szerintem illik hozzám, és nem tudom elképzelni, hogy más nevem legyen, már megszoktam, de ettől függetlenül néha gyűlölöm. A 2. nevem Anna, ami nagyon nem illik rám...

13/L

2011. máj. 23. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!