Mit tegyek ebben az esetben? Többi lent
Figyelt kérdés
A lányom 16 éves és ma 1órával hamarabb értem haza a munkából és mentem a konyhába kajázni és a nagy ablakunkon látom hogy 1 fiúval szexel.Nem szóltam nekik mert nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni őket.Szóvá tegyem a dolgot?Vagy majd ha akarja elmondja?2011. máj. 11. 22:24
1/9 anonim válasza:
Ha akarja, majd elmondja, te ne hozd fel.
2/9 anonim válasza:
Szólj neki. Beszélgess el vele a biztonságos szexről, a terhességről,a veszélyekről.
3/9 anonim válasza:
Tisztában van a biztonsággal kedves előző. Annyira azért nem hülyék a mai fiatalok :) Szerintem ne hozd fel neki, mert csak kellemetlenül fogja érezni magát és lehet, hogy nekiáll veled veszekedni, hogy te mit lesekszel (holott nem is a te hibád, hogy megláttad őket). 24L
4/9 anonim válasza:
Tisztában van a biztonsággal kedves előző. Annyira azért nem hülyék a mai fiatalok - na, ezzel nagyon vitatkoznék. Hány kérdést látok itt, hogy nem védekeztünk, lehetek terhes? Nem, sajnos a fiatalok nagyon is hülyék és felelőtlenek e téren.
5/9 A kérdező kommentje:
Biztos tisztában van a dolgokal mert értelmes kislány és 1,5éve az anyukája is elmagyarázta a dolgokat csak sajnos ö már nem tud vele leülni megbeszélni a dolgokat mert 8hónapja balesetben elhunyt.
Utolsó válaszolónak igaza van talán jobb ha nem hozom fel a témát
2011. máj. 11. 22:43
6/9 anonim válasza:
Őszinte részvétem = (
Ne hozd fel,ha tudja akkor csak védekezett és már nem olyan fiatal.
7/9 anonim válasza:
ne hozd fel, nagyon ciki lenne, mármint én iszonyúan égnék a helyében, mmajd úgyis elmondja, de egy veszekedés alkalmával se járjon el a szád meg ne is célozgass
8/9 anonim válasza:
szerintem a fiatalokra nagyon ráfér az ilyen beszélgetés... Nekünk általánosban folyton tartották az ilyeneket, most egy pár ismerősöm azt mondta, náluk nincs ilyen :-/
nézd a híreket.. Minden napra jut egy váratlan terhesség miatt egy gyilkosság :(((
9/9 Fánkli válasza:
Szerintem hanyagolja a témát. A lány valahogy úgyis megérzi, hogy tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!