Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi tegyek ebben az esetben?

Mi tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok 3 hónapja járok bokszolni , van rajtam úgy 10-15 kg és 90 kg vagyok, a súlyomat pedig nem bírom el ezért nehezen mennek a bokszedzésen az erősítési feladatok.

Az edzésre jár többek között két 11 éves fiú is akik miatt most ide írok...teljesen rám szálltak , állandóan b*szogatnak, az egyik 1 éve jár bokszolni korához képest jól verekszik, de én ettől függetlenül testalkatom,magasságom és életkorom miatt könnyedén megtudnám verni viszont ezt ugye nem tehetem.A másik úgy 3 hete jár, viszont már azt képzelni hogy ő Erdei Zsolt...ehhez nem tusok hozzászólni többet.

Általában akkor kezdenek el csúfolni mikor nincs ott senki, és a vonat állomáson mert egy vonattal megyünk haza, ugyan abban a városban lakunk.

Könnyen sértődök, bárki mond bármit szóval nem tudom nem komolyan venni amit mondanak.Egy részét meg se hallom, viszont olyanokat is mondanak amit nem lehet nem meghallani, és olyanokat is mondtak amit az ottani bokszolók mondtak rólam, és azok sem éppen pozitívak voltak.(biztosan nem hazudtak mert látom egy két ember szemén az ellenszenvét, és azoknak a neveit említették)

Ez ma történt és annyira megvagyok most sértődve mint még sosem, de nem is ez a jó szó hanem hogy egy felesleges lúzernek érzem magamat.

Két jó barátom van rajtuk kívül senki nem áll szóba velem kivétel ha kell valami vagyis kihasználás szinten jönnek hozzám az emberek.

Barátnőm még sosem volt, sőt a lányok mindig is utáltak.

Legszívesebben ott hagynám az egész bokszot, de az edző kedvel engem ezért miatta nem mennék el, igaz hogy nem hatná meg ha elmennék viszont ő az aki tényleg nem mond rám rosszat, meg még van egy másik bokszoló is ő is kedvel engem, a többiek pedig csak elfogadnak de nem bírnak.És ugye akik egyenesen utálnak sőt olyan is van aki azért nem jár már oda bokszolni mert én ott vagyok.

Pedig amúgy semmi nagyot nem képzelek magamról, senkire nem mondok rosszat sem.

Egyszerűen csak így utálnak.

Továbbá az edzést azért se hagynám ott mert az győzelem lenne az ellenfeleim számára, elérnék vele azt hogy eltűntem végre.

Meg szeretem a bokszot.

Folytatás kép az iskolában is azt kapom hogy milyen gyenge és hájas vagyok (magas vagyok a 15 kg háj eloszlik szóval nem látszok annyira kövérnek)

És az fáj a legjobban hogy az osztályfőnököm mondja ezeket mindig , bár mindenkire de nekem ez még pluszban rosszul esik hogy még az iskolában is ezt kapom.

A két kis gyerekkel kapcsolatban azt kérdezném hogy mi lenne a legjobb??Ha szájba vágnám mind kettőt, bár ennek következménye lesz valószínűleg pl. kizárnak a bokszolásról

Vagy szóljak az edzőnek??Ezt látom a legjobbnak de akkor megint én leszek az a szerencsétlen lúzer aki két 11 éves gyerekkel nem bír el és megy panaszkodni.

Van még az a lehetőség hogy befizetek egy hónapot a konditerembe és minden egyes napomat az iskola után ott töltöm??(A bokszra és a konditeremre nincs pénzem egyszerre)

Bár a kondi teremben is ugyan úgy lenéznek csak ott mindenki de amúgy semmi több nincs annál hogy a hátam mögött kibeszélnek.

És akkor 1 hónap múlva visszamennék újra bokszolni, így nem hagynám cserben az edzőmet se és senki nem szólhatna többet az izmaimra.

Vélemények??

2011. márc. 7. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Kondizni otthon is tudsz, és a futáshoz sem kell pénz. Erősítsd az izmaidat, és eddzél keményen, hogy a versenyeken bizonyítani tudjál. Ne verd meg őket az utcán, mert abból bajod lehet. Engedd el a füled mellett amit mondanak. Ne állj melléjük a vonatnál, így nem hallod, ha cikiznek. Hajrá! Mutasd meg, hogy lélekben, és testben is erős vagy!!!!
2011. márc. 7. 19:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem én állok melléjük hanem ők mellém azért hogy szekáljanak.Nem fogyni hanem izmosodni szeretnék, de persze egy kis fogyás sem ártana.

De főbb célom az izmosodás, hogy látszódjon valami.

Egyébként köszönöm a válaszodat.

2011. márc. 7. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Bár én nem bokszolok én is hasonló cipőben járok. Engem nem piszkálnak (jelenleg) néhányan nagyon csúnyán néznék rám azt hiszik nem veszem észre. Megerősödtem és próbáld meg hogy nem figyelsz rájuk bár ha tovább folytatják én elkapnám őket (ne hogymár kis 11 éves taknyos baszogasson). A legjobb lehetőség ha tovább folytatódik ez akkor szólj az edződnek.
2011. márc. 8. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Ott a válasz.

1-2hónap kondi terem,utána vissza bokszolni és talán bekussolnak a kis hülye gyerekek.Amúgy 11 évesek véleményére miért adsz? Néha nekem is beszólnak akármiért,jó nem esik jól,de kisp*csök ne magyarázzanak már nekem:D

14/L

2011. márc. 8. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Konkrétan sz*rd le őket! Nekem is szoktak beszólogatni (oszt.társaim), de nem foglalkozok velük. Én még pluszba könnyen elsírom magam, szal. volt pár ilyen eset. Ne hagyd magad piszkálni! amúgy két iylen taknyos mit akar??

Amúgy én is kondinék a helyedben.

Sok sikert!

13/L

2011. márc. 9. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!