Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyum miért nem akar elengedni?

Anyum miért nem akar elengedni?

Figyelt kérdés
14/L vagyok 9.-es nyáron a pasimmal ő 17 és még 4 másik osztálytársával két pasi meg két csaj leszeretnénk menni a balcsira pár napra. A pasimmal 3 hónapja járunk és anyum azt mondta, hogy nem mehetek el de nem értem miért? Szerintetek?
2011. máj. 11. 21:47
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
92%

Azért nem mehetsz el,mert félt.

Rengeteg veszélynek lehetsz kitéve.

Egyébként azon nem gondolkoztál el,hogy miért pont ugyanannyi lány és ugyanannyi fiú lesz?Megmondom miért,azért hogy minden pasinak jusson egy csaj.Nem ismerem ezeket a srácokat,de egy biztos,hogy egy ilyen buli alkalmával tuti,hogy fognak inni és hát,mint tudjuk ilyenkor szokott bekövetkezni a baj.Gondolom még 14 évesen nem szeretnéd elveszíteni a szüzességed.Márpedig,ha elmész a barátoddal és pár haverjával akkor van rá esélyed,hogy elveszítsd.Esetleg még akaratodon kívül is.Gondold ezeket végig meg azokat is,amiket előttem írtak a többiek.

16/L

2011. máj. 12. 12:40
 22/38 A kérdező kommentje:
Nem kell engem ennyire félteni amúgy meg ismerem a pasimat és tudom milyen úgyhogy simán elmennék vele bárhova.Remélem rá tudom venni anyumat, hogy elengedjen, mert nagyno elakarok menni. Amúgy köszi az eddigi válaszokat már akik normálisat írtak írhattok még.
2011. máj. 12. 13:39
 23/38 anonim ***** válasza:
93%

Ne haragudj, de ez a "nem kell engem ennyire félteni" szöveg mutatja, hogy tényleg elég gyerek vagy még.

És én nem arról beszélek, hogy szex vagy ilyesmik, hanem arról, hogy bármi baleset megtörténhet, és erre fokozott esély is van, amikor hat tini szülői kontroll nélkül együtt van, gondolom alkoholos befolyásoltság alatt. Ezzel anyukád nyilván tisztában van, te viszont nem. Ezért van az, hogy a szülők dönthetnek helyetted.

2011. máj. 12. 13:48
 24/38 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
91%
Egyetértek az előzőkkel, egyértelmű hogy még nem lenne szabad menned, hiszen nemcsak a korod, de a gondolkodásod alapján is gyerek vagy még.
2011. máj. 12. 13:51
 25/38 anonim ***** válasza:
89%

3 hónap alatt nem lehet kiismerni a másikat szerintem.Legalábbis olyan szinten biztosan nem,hogy úgymond rábízza magát az ember.De hát te tudod.Ott rontod el az életed ahol tudod,vagy ahol engedik.

Egyébként meg ne,hogy azt hidd,hogy alkohol befolyásoltsága alatt is ugyanolyan normális lesz,mint általában.Az alkohol sok rossz dolgot kihoz az emberből.Meg hát,mint tudjuk már tavasszal előjönnek a hormonok főleg a tizenéves kamaszoknál,akikhez te is és a párod is tartoztok.

16/L

2011. máj. 12. 13:52
 26/38 anonim ***** válasza:
91%
Én sem engednélek el a helyében, ki van zárva! Ne legyél ennyire felháborodva, mert ez nem természetes, hogy ennyi idősen a barátoddal akarsz nyaralni... majd ráérsz még erre 2-3 év múlva! Kiskorú vagy még, tudtad?
2011. máj. 12. 14:39
 27/38 anonim ***** válasza:
80%

17 éves vagyok és engem nem enged el. Nem is értem te h kérdezhetted meg... főleg, h a barátod is menne.

És drága szívem egy 17 éves pasi nem úgy gondolkozik mint egy 14éves lány. Többet érnél egy 14 éves pasival ilyen korban mint 1 17évessel.. ő többet fog akarni mint amennyi éves vagy.

2011. máj. 12. 16:13
 28/38 anonim ***** válasza:
93%
Biztos vagy benne, hogy 14évesen kiismerted a barátodat?? Majd fél év 1év múlva légyszíves írj ide, hogy miújság van köztettek és, hogy lefeküdtetek-e mert már kíváncsi vagyok, hogy mennyire is ismerted ki a barátodat... És, hogy te felnőtt vagy-e ahoz h 14évesen ne feküdj le vele.. ;)
2011. máj. 12. 16:18
 29/38 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem jogosan nem engednek el.

Őszintén szólva énis 15éves vagyok ,a párom 16 másféléve vagyunkegyütt,anyumék nagyon szeretik, a kapcsolatunk jobb mint sok felnőtté.Mi is le akartunk menni Balatonra sátorozni egy másik párral(ők már 18évesek múltak és NEM!olyanok akik leitatnának) Szüleim gondolkodtak rajta,nem mondták,hogy nem,de nem örültek neki.Végül lemondtam,mert kicsit korai,bármennyire is szeretném.Jövőre már sziwesene elmennék lelkiismeret furdalás nélkül.

És mielőtt kapnám az ívet,hogy lehúzom pénzel aszüleimet,nem,mert a saját ballagási pénzemből fizetném ami maradt tavalyi ballagásom óta,mert nem költöttem el minden féle hülyeségre.

Kérdező még1x: nemcsodálom,hogy nem engedett el.3hónap,nagyon kevés.Max ha a szüleivel mennétek.

Bocsi,ha hosszú lett.

2011. máj. 12. 21:18
 30/38 anonim ***** válasza:
90%

Bírom, amikor ide jönnek vergődni a 14 éves szerelmes kamaszlányok, hogy miért nem engedik el őket a szüleik pár napra valahova. Mert ők megbízhatóak, őket nem kell félteni, nem olyan, nem csinálnak semmi rosszat - azt se tudod, hogy mit beszélsz. Mindenki ezt mondja, aztán nézd meg, hogy mi sül ki az ilyenekből...

Lehet, hogy te már-már felnőttnek érzed magad, de gondolj bele ebbe a dologba anyukád szempontjából vagy egy idegenéből (akik itt írtak neked ): te egy GYEREK vagy. Érted? Az édesanyád félt attól, ami az ilyen bulikon történni szokott és érettség ide-vagy oda egy 14 évesben nincs meg az a felelősségérzet, amivel el lehetne engedni. Igen, te azt mondod ,hogy nem így van, de hidd el, hogy igen.

2011. máj. 13. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!