Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok eddig hány pofont,...

Kamaszok eddig hány pofont, verést kaptatok a szülőktől nevelésük miatt, nevelés céljából? Tartós az emlék, vagy elmúlik, mérgesek vagytok érte?

Figyelt kérdés
Körkérdést azért teszem fel mert szeretném tudni hogy szígorú szülök oda -e csapnak ?
2011. máj. 2. 20:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is 20 éves lány vagyok. Engem apám vert rendszeresen a tízeséveim elején-közepén. Legtöbbször alaptalanul. Nagyon megmaradt bennem, most már nem lakom ott, és utálom azért, amit velem tett gyerekkoromban. Tönkretette azt az időszakot. Egy időben vagdostam is magam emiatt.

Mostanában meg nem érti, hogy miért kerülöm, mint a kolerást. Hát azért, mert elegem volt belőle egy életre.

2011. máj. 3. 09:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
régebben, amikor kamaszodni kezdtem, akkor kaptam. apától soha, anya adott időnként. jegyekért, iskolai teljesítményért soha, mindig azt mondják, hogy magadnak tanulsz, ha megbuksz, akkor sem verünk, mert ez a te szégyened. csak akkor kaptam, ha szemtelen voltam, vagy káromkodtam, de soha nem akkorát, hogy elszálljak. soha nem voltam mérges miatta, éreztem a jogosságát a dolognak. már 3-4 éve biztos nem kaptam :) 17/L
2011. máj. 3. 09:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én életemben egyszer kaptam egy pofont 13 évesen aputól, de teljes mértékben megérdemeltem.

El akartam menni bulizni egy elég érdekes társasággal, de a szüleim nem engedtek. Én elmondtam őket mindenféle szemétnek, erre a szüleim csak bezavartak a szobába. Fél óra múlva vastagon sminkelve, kirívó ruhában mászok ki az ablakon, a barátaim az ablak alatt álltak. Apu meghallotta, hogy ott vannak és kijött és amint kiértem be akart zavarni. Én meg azt mondtam neki, hogy egy ilyen h ülye f@sz nekem nem parancsolgathat. Akkor kaptam egy pofont és berángatott a barátaimat pedig elzavarta.

Most azok közül, akiket akkor barátomnak hittem 2-en meghaltak, 1 3 hónapja kómába fekszik, mert buliból részegen jöttek haza és autóbalesetet szenvedtek. Rendszeresen füveznek, isznak. Pár hónapja, amikor hallottam az autóbalesetről, mondtam apunak, hogy köszönöm azt a pofont és, hogy megvédett a társaságtól és saját magamtól, mert ezek nélkül, valószínű, hogy én is hasonlóan élnék.

18/L

2011. máj. 3. 16:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
egyszer kaptam egész életembe pofont. még kicsi voltam és kb. hat éves, és valamiért azt mondogattam anyának, hogy elmegyek itthonról és soha többé nem jövök haza(valamiért mérges voltam rá, csak nem tudom miért) anyu ideges lett és adott egy pofont, de nem nagyot, csak hát úgy megéreztem aztért :D 13/L
2011. máj. 3. 19:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Régen 5-6 évesen szerintem többször is kaptam pofont, mostanában talán kb. 1-1,5 éve apámtól, mert nem raktam rendet a szobámban (asszem, de nem vagyok benne biztos), meg kb. 1 hónapja anyámtól, csak az a baj hogy fogalmam sincs miért...:DValószínűleg visszabeszéltem neki. De nm tartós emlék egyik se.

14L

2011. máj. 4. 21:22
 16/21 A kérdező kommentje:
szerintem is kisebb korban kapunk pofonokat ahogy növünk úgy ritkul az esemény
2011. máj. 5. 07:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
kb egyszer kaptam pofont, de azt is kiskoromban...ma már visszaadnám :D
2011. máj. 9. 20:03
 18/21 anonim válasza:
100%
Hát mikor kicsi voltam ekég sokszor "kikaptam" és megtanultam h csöndben kell maradnom és eltűrni h kiabálnak velem néha jogtalanúl is..
2011. máj. 16. 17:26
 19/21 anonim válasza:
100%
Én 23 éves lány vagyok, és igazán nem mondhatom, hogy sokat kaptam volna anyától, az a pár alkalom mégis megmaradt, és rossz emlék. Azért, mert mindig olyankor pofozott fel, amikor egyáltalán nem nagy dolgot csináltam, de ő már alapból ideges volt más miatt, szóval elég igazságtalannak éreztem.
2011. máj. 26. 03:10
 20/21 anonim válasza:
100%
Még azt hozzátenném, hogy apám sosem ütött meg, ami szerintem így lenne normális... férfi ne üssön meg nőt, még ha a kislánya is az, és még gyerek, akkor se. 23/L
2011. máj. 26. 03:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!