Kamaszok eddig hány pofont, verést kaptatok a szülőktől nevelésük miatt, nevelés céljából? Tartós az emlék, vagy elmúlik, mérgesek vagytok érte?
Én is 20 éves lány vagyok. Engem apám vert rendszeresen a tízeséveim elején-közepén. Legtöbbször alaptalanul. Nagyon megmaradt bennem, most már nem lakom ott, és utálom azért, amit velem tett gyerekkoromban. Tönkretette azt az időszakot. Egy időben vagdostam is magam emiatt.
Mostanában meg nem érti, hogy miért kerülöm, mint a kolerást. Hát azért, mert elegem volt belőle egy életre.
Én életemben egyszer kaptam egy pofont 13 évesen aputól, de teljes mértékben megérdemeltem.
El akartam menni bulizni egy elég érdekes társasággal, de a szüleim nem engedtek. Én elmondtam őket mindenféle szemétnek, erre a szüleim csak bezavartak a szobába. Fél óra múlva vastagon sminkelve, kirívó ruhában mászok ki az ablakon, a barátaim az ablak alatt álltak. Apu meghallotta, hogy ott vannak és kijött és amint kiértem be akart zavarni. Én meg azt mondtam neki, hogy egy ilyen h ülye f@sz nekem nem parancsolgathat. Akkor kaptam egy pofont és berángatott a barátaimat pedig elzavarta.
Most azok közül, akiket akkor barátomnak hittem 2-en meghaltak, 1 3 hónapja kómába fekszik, mert buliból részegen jöttek haza és autóbalesetet szenvedtek. Rendszeresen füveznek, isznak. Pár hónapja, amikor hallottam az autóbalesetről, mondtam apunak, hogy köszönöm azt a pofont és, hogy megvédett a társaságtól és saját magamtól, mert ezek nélkül, valószínű, hogy én is hasonlóan élnék.
18/L
Régen 5-6 évesen szerintem többször is kaptam pofont, mostanában talán kb. 1-1,5 éve apámtól, mert nem raktam rendet a szobámban (asszem, de nem vagyok benne biztos), meg kb. 1 hónapja anyámtól, csak az a baj hogy fogalmam sincs miért...:DValószínűleg visszabeszéltem neki. De nm tartós emlék egyik se.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!