Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves fiú szeretheti 12...

16 éves fiú szeretheti 12 éves lányt? Ti mit szólnátok ilyen nevelés téren?

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 09:46
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
29%

Ez a 16 éves fiu részéröl is pedofilizmus törvényesen.

De sok 12 éves lány úgy öltözködik viselkedik mintha már 16 lenne.

én mint szülö mintkét részröl ellenezném és ha a fiam akkor is elbeszélgetnék vele hogy miért ilyen fiatal gyerekbe szerelmes.

2010. aug. 22. 09:49
 2/28 anonim ***** válasza:

Hát szeretni éppenséggel szeretheti.Az utcán is ezer millió ilyen párocska flangál.

A második mondatot meg nem értem,szerintem fogalmazd meg értelmesen.

2010. aug. 22. 09:59
 3/28 anonim ***** válasza:
75%
Szeretni sokféle képen lehet. Kimutatni a szeretetet/szerelmet is sokféle képen lehet. Ha az én fiam szeretne egy 12 éve lányt akkor leülnék velük közösen beszélgetni, hogy mit szabad és mit nem és hogy ők hogyan képzelték ezt az egészet, miben merülne ki náluk ez a szerelem dolog. Mert abban szerintem még semmi rossz nincs ha elmennek együtt biciklizni vagy megnéznek egy dvd-t akár nálunk akár a lány családjánál, esetleg a két család elmehetne közösen kirándulni, nyaralni. De Azt nem engedném, hogy együtt aludjanak. Esetleg 2 évvel később, de akkor is csak úgy ha nem titokban megy és a lány szüleinek sincs ellenvetésük. Ha fordítva lenne és a lányom lenne 12 éves a szerelme meg 16 akkor is így tartanám helyesnek.
2010. aug. 22. 10:22
 4/28 anonim válasza:
30%
Az én tesóm 13 éves és 19 éves a fiúja:)
2010. aug. 22. 12:52
 5/28 anonim ***** válasza:
57%

Utolsó: tesód pasija rendben van? :/ :D

Amúgy nem tudom... necces. Egyéni dolog, hogy képes-e szeretni, de az átlag 16 éves fiúkat nem igazán érdeklik a 12 évesek...

2010. aug. 22. 14:24
 6/28 anonim ***** válasza:

Ez nem nevelés kérdése,hogy kibe szerelmes egy 16 éves fiú.De hogy megengedném-e nekik?Persze!

Tapasztalatszerzés.

A 16 éves fiúnak azért jó,ha jár egy 12 éves lánnyal,mert így legalább látja,hogy annak a 12 évesnek mégcsak mennyit engednek meg..és még hogy mennyivel másképp gondolkozik,mint egy 14-16 éves lány.Nem gondolkozik érettebben,de annyival gyerekesebben sem,csak még nem kizárólag a bulizgatással van elfoglalva.És ez a fiút majd észhez téríti.

Gondolom a 16 éves fiú már nem csak biciklizni meg randizgatni,meg nem sétálgatni akar,hanem kicsit többet is..ezért hát nem túl jó választás egy 12 éves lány.

De én ha a 12 éves lány anyukájának lennék,neki is megengedném..tapasztalja meg,hogy milyen egy csalódás..mert abból úgysem lenne örök szerelem,mint ahogy képzelik általában a 12 évesek..fél évet se adok és szétmennek.

Vannak kivételek..:)

2010. aug. 22. 14:52
 7/28 anonim ***** válasza:
82%

Én 16 vtam mikor beleszerettem nagyon egy 12 éves lányba ( 14-5nek is kinézett simán szal nemvolt gáz :D ) :$ ő 7edikes volt :D én 10 :$ szerettem nagyon csókon kívül semmi sem volt.

17 F

2010. aug. 22. 15:20
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

"szerettem nagyon" de édes :$ aranyos fiú lehetsz :)

17/L

2010. aug. 22. 21:01
 9/28 anonim ***** válasza:
:$ :D Hát... na haggyuk... xD aranyos...édes... egyiknek sem nevezném magam... szeretem kimutatni ha szeretek valakit :P 17 F vtam
2010. aug. 23. 10:30
 10/28 anonim ***** válasza:

"szerettem nagyon" de édes :$ aranyos fiú lehetsz :)"

17/L

Te már nyalizol neki?Itt tényleg csak kiéhezett lányok vannak...

XD

2010. aug. 23. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!