16 éves fiú szeretheti 12 éves lányt? Ti mit szólnátok ilyen nevelés téren?
Ez a 16 éves fiu részéröl is pedofilizmus törvényesen.
De sok 12 éves lány úgy öltözködik viselkedik mintha már 16 lenne.
én mint szülö mintkét részröl ellenezném és ha a fiam akkor is elbeszélgetnék vele hogy miért ilyen fiatal gyerekbe szerelmes.
Hát szeretni éppenséggel szeretheti.Az utcán is ezer millió ilyen párocska flangál.
A második mondatot meg nem értem,szerintem fogalmazd meg értelmesen.
Utolsó: tesód pasija rendben van? :/ :D
Amúgy nem tudom... necces. Egyéni dolog, hogy képes-e szeretni, de az átlag 16 éves fiúkat nem igazán érdeklik a 12 évesek...
Ez nem nevelés kérdése,hogy kibe szerelmes egy 16 éves fiú.De hogy megengedném-e nekik?Persze!
Tapasztalatszerzés.
A 16 éves fiúnak azért jó,ha jár egy 12 éves lánnyal,mert így legalább látja,hogy annak a 12 évesnek mégcsak mennyit engednek meg..és még hogy mennyivel másképp gondolkozik,mint egy 14-16 éves lány.Nem gondolkozik érettebben,de annyival gyerekesebben sem,csak még nem kizárólag a bulizgatással van elfoglalva.És ez a fiút majd észhez téríti.
Gondolom a 16 éves fiú már nem csak biciklizni meg randizgatni,meg nem sétálgatni akar,hanem kicsit többet is..ezért hát nem túl jó választás egy 12 éves lány.
De én ha a 12 éves lány anyukájának lennék,neki is megengedném..tapasztalja meg,hogy milyen egy csalódás..mert abból úgysem lenne örök szerelem,mint ahogy képzelik általában a 12 évesek..fél évet se adok és szétmennek.
Vannak kivételek..:)
Én 16 vtam mikor beleszerettem nagyon egy 12 éves lányba ( 14-5nek is kinézett simán szal nemvolt gáz :D ) :$ ő 7edikes volt :D én 10 :$ szerettem nagyon csókon kívül semmi sem volt.
17 F
"szerettem nagyon" de édes :$ aranyos fiú lehetsz :)
17/L
"szerettem nagyon" de édes :$ aranyos fiú lehetsz :)"
17/L
Te már nyalizol neki?Itt tényleg csak kiéhezett lányok vannak...
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!