16 éves fiú szeretheti 12 éves lányt? Ti mit szólnátok ilyen nevelés téren?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 09:46
11/28 anonim válasza:
mert majd pont ezen az oldalon keresek magamnak valakit nem?:D -.-" én csak elmondtam ami egyből eszembe jutott arról amit írt...nem hiszem hogy egy nyalizás lenne, főleg egy olyan oldalon ahol senki senkiről nem tud semmit..:A
17/L
12/28 anonim válasza:
meg tudod manapság a fiúk nem mondanak ilyent hogy "szerettem nagyon"..mert a mai pasik..még ha így is van inkább az ellenkezőjét mondják..mert ha na nehogy már ők legyenek akik "sírnak " egy lány után ..
13/28 anonim válasza:
F*szom mit vitatkoztok rajtam? :D :O Igen! Szerettem nagyon... és baj??!! Vannak még olyan fiúk akik nem a ribancokat keresik... 17F
14/28 anonim válasza:
Ja és nem sírok utánna már... elejében igen de ez mindenkinél így van legyen az fiú v lány aki szereti kicsit is a másikat...
15/28 anonim válasza:
:D Kiéhezett 17 L hol laksz? :D naaaaa :D
16/28 anonim válasza:
12 évesen belém is belesett egy 16 éves fiú :) (mondjuk simán kinéztem 14-nek)de akkor még nem akartam semmit a fiúktól...én voltam az élete értelme ,fura mi? :)
16/L
17/28 anonim válasza:
akárcsak nekem ő :$ :D na az életem értelme az túlzás picit de na... 17 F
18/28 anonim válasza:
Én nem akartam vitatkozni..nem értem hogyan jutottatok ide.és nem is pont a 17/F-ra gondoltam hanem általánosságban..:O egyébként nem vagyok kiéhezett :D még mindig nem:D és aki kérdezte Miskolc:D most sokkal többet tudtál meg rólam..ugye? :D
19/28 anonim válasza:
Aki kérdezte az a 17 F volt :D aki nagyon szerette a lányt :D :( kár h messze laksz :D
20/28 anonim válasza:
a kiéhezettnek:Interneten bárki mondhat bármit,okoska...
(ezzel nem a fiúnak nem hiszek,csak írom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!